Haberler

Erler Artık Her Gün 'Evci' Çıkabilecek

Güncelleme:

TSK İç Hizmet'te 'izinler'le ilgili yapılan düzenlemeyle, erbaş ve erler, birliklerinin bulunduğu sınırlar içerisinde yakınlarının yanına mesai bitimi yatılı gidebilecek.

TSK İç Hizmet'te 'İzinler' ile ilgili yapılan düzenlemeye göre, erbaş ve erler, birliklerinin bulunduğu sınırlar içerisinde ikamet ettiklerini yazılı olarak bildirdikleri yakınlarının yanına her gün mesai bitimi yatılı gidebilecek.

İZİN MESAİ BİTİMİNDEN ERTESİ GÜNÜN MESAİ BAŞLANGICINA KADAR OLACAK

Yönetmeliğin 'izinler' ile ilgili maddesinde yapılan düzenlemeye göre, noksan hizmetlerini tamamlamakta olan erbaş ve erlere, noksan hizmetin tamamlatıldığı birlik/kurumun bulunduğu il/ilçe mülki sınırları içinde ikamet ettiklerini yazılı olarak bildirdikleri kanuni yakınları yanına, ilgili fıkradaki gün sınırlamasına bağlı kalınmaksızın noksan hizmet sürelerinin her günü için ulaşım imkanlarını dikkate alınarak, noksan hizmetin tamamlatıldığı birlik/kurum amirliği tarafından mesai bitiminden ertesi günün mesai başlangıcına kadar gece yatısı izni verilebilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Evci Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

berkanMobil-ANDROID:

Sen Sosyete Oğlusun Yaziktir Incitme Anani. Ver 18.000 Tl yi Fakir Cocuklar Kurtarsin Bu Vatani...

34
2
yanıtYanıtla
soldier fırat:

oldu. . . gece nöbetini ben tutarım. . . . akşam yemeğini ye git evine bulaşıkları ben yıkarım. . . olay oldumu ben giderim jandarma isen. . . . . . kazanı dert etme ben beklerim sabaha kadar. . . . . yemeği senin yokluğunda ekmek arası soğan yeriz. . . .

19
1
yanıtYanıtla
Yardım edinMobil-ANDROID:

Her şeyi git gide kolaylaştırıyorlar. İnsanları kolaya ve rahhata alıştırıyorlar. Sonra hiçbir sıkıntıya gelemez olacaklar. Ve sıkıntı çekmeyecekleri için de olgunlaşamayacaklar. Bu onların kaybı. Bilmiyorum alışmamışım ben anne yanında askerlik olmasına :))

16
2
yanıtYanıtla
tahirbey 34Mobil-ANDROID:

torpilliler yasadi varsa rutbeli tanidik erler cikar gariban yapar askerligi

18
0
yanıtYanıtla
avam kamarası:

gece nöbeti yokmu gece nöbetinde nöbetçi onbaşıilgiliyi, nöbet için akrabasının adresini bulup oradan nöbete götürecek herhalde.

15
2
yanıtYanıtla
bilo:

tabi herkes çıksın, gariban hasan da tutsun sabaha kadar her gece nöbeti

17
0
yanıtYanıtla
esmersonerMobil-ANDROID:

eee o aksam nöbeti kimtutacak bu iş yatar

14
3
yanıtYanıtla
O HALDE:

Niye ille yakınları ki ? o ilde otelde kalırsa ya da daire kiralamışsa da çıkabilmeli .

9
5
yanıtYanıtla
Nöbetleri de diğer garibanlar tutsun:

Değil mi? Kimse bu kısmını söylemiyor. Askerde bizzat gördüm. Ev iznine çıkanların yerine orada kalmak zorunda olanlar (yani ailesi o garnizonda olmayan ve gelemeyenler) ev iznine çıkanların yerine de tutuyor. Bu nasıl adalettir. Hakkımı helal etmiyorum menfaatçi düşünmeden yorum yapın lütfen !

14
0
yanıtYanıtla
Dikkatli okuyun oyle yorum yapınMobil-IOS:

Tum erlere demiyor, noksan gununu tamamlayan erlere diyor

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title