Haberler

Erdoğan Schröder'in İtirafını Açıkladı: Almanlar Türkler İçin Yalvaracak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeşilay enleri" ödül töreninde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder'in kendisine yaptığı itirafı açıklarken anlattıkları dikkat çekti.

"ŞİMDİ İSTEMİYORSUNUZ AMA..."

İşte Erdoğan'ın eski Almanya Başbakanı ile arasında geçen o diyalog:

Değerli dostum, Alman Şansölyesi Schröder bir gün bana dedi ki, "Göreceksiniz, Alman nüfusu artık ciddi manada yaşlandı, siz 60'lı yıllarda Türkleri zorla aldınız. Şimdi Türkiye genç bir nüfus. Yalvararak alacaksınız. Çünkü artık Türk nüfusunun beyaz yakalıları da artmaya başladı. Onları buraya alacaksınız. Şimdi iteliyorsunuz, öteliyorsunuz. Buraya alarak kendi zor şartlarınızı kolay kılmaya çalışacaksınız dedim" dedi bana.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Gerhard Schröder Almanya Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (94)

Adam:

Ya git isine be adam. . . !!!

10
13
yanıtYanıtla
DEMİR:

akp zihniyetini istemiyoruz

12
4
yanıtYanıtla
deli dumrul:

ne alacak robot kullanıyolar almanlar iş bulamıyor yeni gidenlerden biliyoz. . yalanlar devam. . . koyunlar meee meee. . .

9
4
yanıtYanıtla
67:

ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİN ALLAH BELANI VERSİN HEMİ

8
4
yanıtYanıtla
SADECE:

SENIN KININ SENIN NEFRETIN , , , , DÜNYADA YASAYAN MÜSLÜMANLARA COK ACI CEKTIRECEK, , , , YAHÜDILERDEN BETER YAPACAKLAR BIZI. . .

3
9
yanıtYanıtla
CihanMobil-ANDROID:

Altta Akkoyun demişki, "Türkiyem, Durmak yok, yola devam", Onlarda diyorki, Oy verin, Türkiyeyi bölüp Terörü bitireceğim... Türklerden adam olmaz... Başkanlık=Eyalet=Özerklik Lozan bitmeden Türkiyeyi parçalamaktır. Petrolü kullanma hakkına kavuşmadan doğuyu PKK ya hediye etmek. Oradanda Büyük İsraile... Türkiyemi??? Vize ile bile gidemeyeceğiz herhalde... Gömlek gitti, Don gitti, Kral çıplak be adam, KRAL ÇIPLAK !!!

8
3
yanıtYanıtla
...:

hala inandırabiliyor

8
2
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Bugün türklere vize kalksa Türkiyede bir tane insan kalmaz ; Avrupaya, Amerika, ya kaçar, sen nerden bahsediyon ucubeadam

6
4
yanıtYanıtla
ali safakm@m.m:

Mantikli dusun adam hakli almanya ve tum dunya resisyonda ama turkutede enflasyon fazla. Yani resisyonun zitti enflasyondur. Turkler harcamaya megilli insanlar surekli. Almn halki bu konuda tutumlu buyumek icin harcama yspmasi lazim. Amerikanin buyume nedeni yillik 1 milyon goc almasi. yani almnyanin goce ihtiyaci var ve bunu karsiliyacak olan bizuz. Adam yuzde yuz hakli. Hic bir bilgisi olmayan cagiller ne anlar. Adam ekonomiyi halk dilinde anlatmis

yanıt0
yanıt0
LBMobil-IOS:

Atma Recep din kardeşiyiz

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title