Haberler

Erdoğan: Moody's ve Fitch ile İlişkimizi Keseriz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarını Türkiye'ye yönelik tavırları nedeniyle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşünde uçakta önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarını da Türkiye'ye yönelik tavırları nedeniyle eleştirdi.

Türkiye'ye yönelik değerlendirmelerin teknik değil, siyasi olduğunu söyleyen Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu:

"BAŞBAKAN’A SÖYLERİM İLİŞKİLERİ KESERİZ"

Türkiye’nin önünde herhangi ekonomik bir risk söz konusu değil, bunlar bu açıklamaları siyasi yapıyor. Bu açıklamaların ekonomik bir temeli, bilimsel bir temeli yoktur. Bunu geçmişte de yaptılar. Standart and Poors’la ilişkiyi kestik. Moody's ile Fitch tavırlarını böyle sürdürürlerse Başbakana söylerim, ‘bunlarla da ilişkiyi kes, bize bunlar bir şey kazandırmış değil.’ Bunlarla gelmedik buraya. Batan ekonomileri değerlendireceksin."

"Türkiye gibi bir ülke büyüyor, sen kalkıyor hala ‘durağandır, budur’ diyorsun. Siyasi yaklaşımlar... Bunların perde arkasında nelerin olduğunun sizler de benim gibi farkındasınız."

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Katar Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (99)

demokrat:

Hadi sen çıkda o zaman bir daha kim Türkiyeye para yatırırda görelim. 17 ve 25 aralıkdan simgelenmiş sözüne mi millet inanacak? Zaten gizlemek çalıştığın gerçeği bütün dünya biliyor, büyüme yanlız inşaata ve borca dayalı, artık ekonomik sınırlarına ulaşmışın. Tek diyebileçeğin ben krizi yarattım olacak.

53
19
yanıtYanıtla
cahi beygirler derneğine üye olma bedava:

Sıkıştı mı ya kızar yada küfür eder başkada bir icraatını göremedik. Bu kızdığı zaman alıp ABD toprakları içine bırakıcan. Bu kızgın adam ABD sınırları içinde olunca inanın sevgi gülücükleri yayar etrafa bunun kabadayılığı Türkiye içinde

22
42
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN:

HELAL OLSUN BEN DOKTORUM BU TEŞHŞİS ÇOK İYİ GELİR

yanıt0
yanıt0
kim cahil acaba?:

Kendisi dışındaki herkese cahil gözü ile bakan, kibirli, kendini beğenmiş, yediği ekmeği inkar eden, her seçim sonrası insanlara ''makarnacı'' diye iftiralar atan, hizmetin her türlüsünden faydalanıp sonra bunları görmezden gelen, nankörlükte uzaya çıkmış senin gibilerin derneğine üye olmaktansa. . .

yanıt0
yanıt0
-BY:

VW TÜRKİYEDE FABRİKA AÇMAK İSTİYORDU. . . AMA BİZİMKİLERİNİ İŞİNE GELMEDİ. . . DÜZENLERİ BOZULACAKTI. . . ADAMLAR DÜZGÜN İŞLER YAPIYOR . . . GİTTİLER POLONYADA AÇIYORLAR. . .

48
5
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

KESİN TÜRGEV''E ZEKAT VERMEMİŞLERDİR.

yanıt0
yanıt0
cihat:

işler iyi giderken adamlar notumuzu yükseltirken aramız iyidi şimdi girdiğimiz büyük ekonomik krizi adamlar notlandırınca aramız bozuldu çok komik ya

42
10
yanıtYanıtla
yorum:

Sayın Erdoğan adamlar senin gönlünü okşamak seni pofpoflamak için doğruları söylemesinler mi. Adamın kafasından olmayanla ilişkilerini kesiyor ya

12
37
yanıtYanıtla
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR:

ota moka karışmaya devam ediyor. Makamının gereği neyse onu yap be adam. Onu sölerim bunu sölerim şunu asarım bunu keserim. cUMBABA değil cihan padişahı olsa değişmeyecek bu !

25
24
yanıtYanıtla
Fıs:

aktroll ! ip sıfırlayıp kırmızı düğmeye basmaya devam et.

yanıt0
yanıt0
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title