Haberler

Erdoğan'dan 'Kadın'larla İlgili Sözlerini Eleştirenlere Sert Cevap

Güncelleme:

Erdoğan, kadınlarla ilgili sözlerini eleştirenlere ilişkin, "Bunlarda yalan, takiye var. Kadın haklarını nasıl savunduğum ortadayken kimse bana çamur atamaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 MUSİAD toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu ve "Kadın-Erkek eşit değildir. Bu fıtrata aykırıdır." sözlerini eleştirenlere öfke kustu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki gün önce kadın ve erkeği eşit konuma getiremezsiniz dedim. Kadınların ihtiyacı oaln eşitlikten ziyade eşdeğer olabilmektir dedim. Yani adalet olması gerektiğini vurguladım. Dün gerek bazı ulusal gazeteler gerek uluslararası medya kuruluşları manası son derece açık olan bu ifademin sadece bir kısmını aldılar. Çok yanlış yansıttılar. Kimse böyle ahlak zafiyeti, içinde bir yere varamaz." diye konuştu.

Erdoğan, "Bunlarda yalan takiye iftira hakaret var. Bunlarda olmayan tek şey dürüstlük. 40 yıla aşkın siyasi mücadelemde kadın haklarını nasıl savunduğum nasıl teşvik ettiğim ortadayken kimse bu konuda bana ve arkadaşlarıma çamur atamaz." dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"TÜRK'ÜN GÜCÜ KEŞFEDİLSİN"

"Dünyanın en büyük müteahitleri arasındaki Türk firma sayısı 42'ye ulaştı. Sağlam finansal yapısı ile Türkiye yatırım ve ticaret yapmak için eşsiz bir ülke ve eşsiz bir fırsattır. 5 gün boyunca fuara katılan misafirlerin özellikle Türkiye'nin gücünü keşfetmesini istiyorum.

"FİLİSTİN İÇİN KİMSE ADIM ATMIYOR"

Filistin meselesi küresel sorun olarak güncelliğini koruyor. Mescid-i Aksa'ya karşı barbarca saldırılar yapılıyor. Avrupa Birliği yanı başında insanlar ölürken suskun kalmayı tercih ediyor. Birleşmiş Milletler Filistin'deki sorunu çözmek için hiçbir adım atmıyor.

"TÜRKİYE'Yİ HEDEF"

Küresel bir takım odaklar Türkiye'yi hedef almaya çalışıyorlar. 6-7 Ekim olaylarıyla Türkiye ekonomisi hedef alınmış kasıtlı olaylar başlatılmıştır. DEHAŞ'a karşı çıkanlar şimdi PKK'yı meşrulaştırmaya çalışıyor. Bu gayretinizin sebebi ne.

"AHLAKİ ZAAFİYET YAŞANIYOR"

'Kadın-erkek eşit olarak göremezsiniz, kadın eş değerdir.' diye bir söz söyledim bu lafımı alıp farklı yere çektiler. Kadın ve erkek eşitliği açıklamama yönelik ahlak zaafiyeti yaşanıyor. Bunlarda yalan var, takiye var tek olmayan dürüstlük. Bana iftira atanlar önce kendilerini aynada izlesinler. Bu çifte standardı büyük esefle izliyoruz.

Batı medyası art niyetli haberler yapıyor. Tüm algı operasyonlarına rağmen ülkemiz istikrarlı bir şekilde yükseliyor.

"ORTADA ADALET YOK"

Ortadoğu'da haklar gasp ediliyor ve binlerce insan öldürülüyorsa orada adalaetten bahsedilemez. Bir avuç elmas, bir avuç petrol için susanlar öncelikle yaşadıkları şu dünyaya büyük haksızlık içindedirler. Dünya isterse Filistin'de, Suriye'de ve Irak'ta insanların ölümüne engel olabilir.

Biz hiç çekinmeden hakkı savunmaya devam edeceğiz. Bizim dış politiklarımız bunun üzerine inşaa edeceğiz. Her ne olursa büyümekten değil, birlikte büyümekten mazlumların elinden tutarak büyümekden yanayız."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Filistin Türkiye Ekonomi Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

sumukmobilWeb@haberler.com:

dogruluk sende herkws yalanci.herkes iftiraci.uzun zamandir aynayada bakmiyorsun sanki

47
17
yanıtYanıtla
korkut:

Niye sorsun ki? Herifçioğlu kendine 2000 odalı sarayı yaptırıp, 3-4 tane trilyonluk Jumbo Jet, Zırhlı Mercedes aldırtabiliyorsa, onun için ülkenin durumu gayet iyidir. Duruma nereden baktığına bağlı !

yanıt5
yanıt7
Mahmut:

Kasimpasali sen hic kendin aynaya bakip bu guzelim ulkeyi ne hale getirdigi ni kendi kendine hic sordun mu . . . . . ??????????

43
19
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SEN ÇAMURA BATMIŞ BİR DURUMDASIN ZATEN. İLAVE ÇAMUR ATIP KOLUMU YORDUĞUMUZA DEĞMEZ.

55
6
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

ADALETE INANIYORSAN YARGI KARARLARINI Cigneme.

43
16
yanıtYanıtla
magnezyali:

Cumhurbaşkanım seni zaten bu ülkenin yüzde ellisi hiç anlamadı, hiçte uğraşma anlamazlar. . .

22
36
yanıtYanıtla
EMRE:

CAMURUN AGABABASISIN

36
19
yanıtYanıtla
Hakan cebecimobilWeb@haberler.com:

İşiniz gücünüz bağırıp çağırıp kükremek...

38
16
yanıtYanıtla
Kemal Yerbozan:

Kimsenin size çamur atmasına gerek yok ki. Etrafına bi baksa neyin içinde olduğu çok açık değil mi?

43
9
yanıtYanıtla
ozgurMobil-ANDROID:

adam saçmalamak için reisi cumhur olmuş.

28
20
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title