Haberler

Erdoğan Bayraktar: Yüce Divan'a Gitmekten Korkmuyorum

Güncelleme:

Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu'nun 4 eski bakanla ilgili 5 Ocak'ta vereceği karar beklenirken, Erdoğan Bayraktar yakın çevresine, "Yüce Divan'a gitmekten korkmuyorum. Dosyam düştü, neye dayanarak gönderecekler? Gidersem, hakkımdaki iddiaların hepsinin açıklamasını yaparım" dedi.

GÖZLER 5 OCAK'A ÇEVRİLDİ

Başbakan Davutoğlu'nun 22 Aralık'taki komisyon toplantısından bir gün önce 4 eski bakana "Yüce Divan'a gidin" dediği iddiası da kulislere bomba gibi düştü. 4 eski bakanla ilgili gözler 5 Ocak tarihine çevrilirken Erdoğan Bayraktar'ın diğer bakanlardan ayrı tutum takındığı iddia edildi.

İlgili Haberler

BAYRAKTAR: YÜCE DİVAN'A GİTMEKTEN KORKMUYORUM

Erdoğan Bayraktar yakın çevresine, "Yüce Divan'a gitmekten korkmuyorum. Dosyam düştü, neye dayanarak gönderecekler? Gidersem, hakkımdaki iddiaların hepsinin açıklamasını yaparım" dedi. Bayraktar bu görüşmede de aynı sözleri tekrarlayınca, arasında gerginlik olan diğer eski bakanlarla bir kez daha ayrı düştü.

Yüce Divan konusunda yol haritası oluşturmaya çalışan AK Parti'de, Soruşturma Komisyonu'nun 4 eski bakanla ilgili karar oylamasını ertelemesi sürecinde ilginç gelişmeler yaşandı. Bu süreç, soruşturulan 4 eski bakan arasında var olan çatlağı derinleştirirken, Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanlık Konutu'nun 'yöntem' konusundaki farklı bakışını da gözler önüne serdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'soruşturma' konusunda 2'nci kez bir araya geleceği belirtiliyor. Parti yönetimi, 'komisyon kararına rağmen' Genel Kurul'da AK Parti oylarıyla yaşanabilecek bir sürprizi de gözardı edemiyor. Bu iki konudaki analiz raporları, parti yönetimine ulaştırıldı.

YENİ YILIN İLK OLAYI

Eski bakanlar Egemen Bağış, Zafer Çağlayan, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar hakkındaki iddialar üzerine kurulan Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu'nun 5 Ocak'ta yapacağı toplantı, yeni yılın ilk önemli siyasi olayı olarak tarihe geçecek. 22 Aralık günü yapılan son toplantıda, 4 bakanla ilgili karar oylamasının ertelenmesine giden 3 gün ise çok konuşulacak.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (101)

T.C. 17-25 ARALIK:

İKTİDARDA OLDUĞUNDAN BU GÜNE HER TÜRLÜ FIRILDAĞ! ÇEVİREN AKEPENİN, RÜŞVET VE YOLSUZLUKLA SUÇLANAN KİŞİLERİN ADİLCE YARGILANMAMASI YÖNÜNDE CABA SARFETMESİ UTANÇ VERİCİ.

27
2
yanıtYanıtla
.:

FIRILDAĞIN AĞABABASI SENİN ZİHNİYETİN!

yanıt1
yanıt2
SELAMİ:

ALLAHTAN KORKMAMIŞSIN YÜCE DİVANDANMI KORKUYORSUN ORDA AKLANMANIZ ALLAH KATINDA DA SİZİ AKLARMI HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ

25
0
yanıtYanıtla
KasımpaşlimobilWeb@haberler.com:

Ben bbp liy ama bakanların öyle birşey yaptığına inanmıyorum

0
21
yanıtYanıtla
hyttköç.:

akp senin kanına işlemiş hoca

yanıt4
yanıt0
TuRKMobil-IOS:

Ordada sizi aklayan ak yalaka savcılar var neden korkasınız

16
5
yanıtYanıtla
s kalander:

açık açık recebi tehdit ediyor yiyorsa beni yüce divana gönder diyor

21
0
yanıtYanıtla
kimene:

ben seni dürüst bir siyasetçi olarak bilirdim 17 aralıkta o zaman nın başbakanı emir verdi dedin ve ben yaptım dedin. Sen ve Bülent arınç konuşmak istiyorsunuz ama nedense konuşturmuyorlar. Siz ikinin her şeyi en ince ayrıntılarına kadar bilen kilit kişilersiniz. bu Kadar korkunuz niyee

19
1
yanıtYanıtla
AKP YE inanan birim@m.m:

Erdoğan Bayraktar Anlat herşeyi bu Millet seni affeder Vicdanen rahatlarsın kardeşim. Sonuna kadar günahkarların yanında durmak zorunda deyilsin

yanıt4
yanıt2
ibrahim çeço:

yüce divan yolu acılırsa arkası gelir. .

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title