Haberler

Polis Memuru Ensesinden Vurulmuş Halde Bulundu

Güncelleme:

Antalya'da taşlık arazide ensesinden vurulmuş halde bulunan polis memuru 42 yaşındaki Bülent Akif Sönmez, ağır yaralı hastanede tedaviye alındı.

YOLDAN GEÇENLER BULDU

Olay, saat 10.30 sıralarında Çankaya Mahallesi'de meydana geldi. Yoldan geçen bir kişi, taşlık arazide bir kişinin yattığını görünce yanına gitti. Yerde yatan kanlar içindeki kişi, polis memuru olduğunu ve ambulans çağırmasını istedi. Vatandaşın durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

POLİS MEMURUNUN VURULDUĞU GÜN İSTİRAHAT GÜNÜYDÜ

Ensesinden tabancayla vurulduğu belirlenen polisin, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinde çalışan Bülent Akif Sönmez olduğu anlaşıldı. Bugün istirahatte olduğu ortaya çıkan Sönmez, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

GÖRGÜ TANIĞI OLAY SAATİ 3 KİŞİNİN OTOMOBİLLE UZAKLAŞTIĞINI GÖRMÜŞ

Bir görgü tanığının olayın olduğu saatlerde 3 kişinin otomobille uzaklaştığını gördüğünü söylemesi üzerine polis bu yönde çalışma başlattı. Polis, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için geniş çaplı çalışma yapıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Sönmez Çankaya Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları
500

Yorumlar (33)

jandarmaMobil-ANDROID:

Polis kardeşime Allahtan acil şifalar diliyorum.Güvenlik mensupları olmasa huzur güven emniyet olmaz..bunuda haince yorum yapan beyinsiz kafalar yazıyorum.Biz olmasak ananız bacınız eşiniz birinin haremi olurdu.ırakta Suriye'de olduğu gibi.

101
6
yanıtYanıtla
Türkoğlu türk Mobil-ANDROID:

ulan beyinsiz mahluklar bilip bilmeden konuşuyorsunuz.polisin yüzde 98 i ünv mezunu.polis en fazla çalışıp hakkını alamayan memurdur.yanlı medyanın olayları olduğu gibi değil, polisi karalamak için,kötü göstermek için yaptığı haberlere inanıp işinize geldiği gibi konuşmayın.

86
4
yanıtYanıtla
YAVUZ SUIyiLTAN SELIM.Mobil-ANDROID:

iyiile kotuyu karistirmamak lazim

55
0
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

sen yatağında uyurken onlar seni koruyorlar

43
11
yanıtYanıtla
AbartmaMobil-IOS:

Su testisi su yolunda kırılmış peh peh ne üzüldük

10
40
yanıtYanıtla
..:

GEZİ OLAYLARINDA insanları acımadan öldürmeye teşebbüs vuruyorlardı 20 polis 2 kişiyi nerde devlet ozaman insan hakları nerde

6
42
yanıtYanıtla
Hasan DOĞAN:

Burada kahpece arkadan vurulan bir insandan bahsediyoruz. polis olması da bazı kendini bilmezlere keyif veriyor anlaşılan . Ben polisim arkadaş. Bingölün dağlarında diyarbakır kırsalında da polisdim Antalya sahilinde de polisim . Bazıları polise haktır diye. gelin arkadaş kendinize güveniyorsanız ve ailenizde şerefsiz yoksa siz de polis olun. Ha olmuyorsa kendi soyuna bakacan. Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. Kimse kusura bakmasın. Haddini bilmez üç beşiniz değil buraya yazmak çıkın bir olaya müdehale edin de görelim. Ha bir de insan hakkının ne olduğunu sadece kendilerinde görenler var . aklınızda bulunsun sınırda dağdaki asker de insan sizin gibi klavye delikanlıları da insan . Gezi olaylarında üniversite öğrencisi olduğunu iddia edenler de yazmış buraya . Sahi sizin dilinizde hukuk nedir? Kendi işinize geldiği gibi kafanıza göre yakıp yıkıp devlet mi kuracaksınız. .

37
8
yanıtYanıtla
EN GERÇEK:

Burada polisi kötüleyenlerin çoğunun polis olmak isteyipte olamayanlar olduğununa bahse girerim. . gelin sizi polis yapalım deseler it gibi koşarak giderler. . .

43
0
yanıtYanıtla
Oğuz bey:

Ne çok devlet düşmanı varmış yahu. İnsan anlamakta zorlanıyor ki toplumda akıl tutulması ve zır cehalet icerisinde olan epey geniş bir kitle varmış. Beyinsizliğin bu kadarını pes doğrusu. İnsan biraz utanır bu devletin polisine atıp tutarken. Böyle çalışan bir polis teşkilatı olmasa Ortadoğu Balkanlar, Kafkasların ortasında dünyanın en sıcak yerinde bu konforda ve güvenlikte yaşamanız mümkün olamaz. Ne ananızın bacınızın ırzı namusu, ne de kendinizin şerefi haysiyeti (şayet varsa tabi . . . ) kalır, polis araya girmese ve önlemese hepiniz birbirini yer yok edersiniz, gün yüzü göremezsiniz ahmaklar.

35
5
yanıtYanıtla
sessiz gemiMobil-ANDROID:

ne kadar boş yorum yapıyorsunuz.hiçbirşey bilmediğiniz konuşmalarinizdan belli.Bilip bilmeden konusmaniz da ahmakliginizin göstergesidir...Ne demiş atalarimiz:Biliyorsan konuş ibret alsinlar,bilmiyorsan sus adam sansinlar...

39
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title