Haberler

    Engin Baytar, Galatasaray Geriye Düşünce Stadı Terk Etti

    Güncelleme:

    Galatasaray'da A2 takımında çalışmalarını sürdüren Engin Baytar, Trabzonspor 2-0 öne geçince TT Arena'yı terk etti, taraftarlar tepki gösterdi.

    Galatasaray'da A2 takımda çalışmalarını sürdüren Engin Baytar'ın Trabzonspor maçında tribüne geç gelmesi ve takım 2-0 geriye düştükten sonra stadı maç bitmeden terk etmesi sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

    GENÇ OYUNCULARA LİDERLİK ETTİ

    Daha önce de A2 takımdaki bazı gençlere otomobil almasıyla çok konuşulan Engin Baytar'ın tribünlere giderken ve stattan ayrılırken yanındaki genç oyunculara liderlik etmesi gözlerden kaçmadı.

    "A2'DEN BİR CACIK OLMAZ"

    Baytar'ın bu hareketi sosyal medyada da büyük tepki toplarken "Engin peşinden sürüklediği gençlere böyle mi örnek oluyor? Gelecek nesil böyle yapıyorsa işimiz var demektir, A2'den bir cacık olmaz, Engin Baytar'la takılıp onu örnek alıyorlar" şeklinde eleştiriler yapıldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Engin Baytar Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
    500

    Yorumlar (24)

    ultraslan:

    sanki bütün suç enginin engini geri kazanmaları gerekirken şunların yaptıklarına bak, gelenden gidenden 4 yiyoruz engin suçlu, daha erken bence hemen prandelliyle yollar ayrılmalı ve yerli bi hoca takımın başına geçmeli

    21
    3
    yanıtYanıtla
    kenan canan:

    nevar bunda, oynaayan gs yimi seyretseydi.

    17
    1
    yanıtYanıtla
    hakan temürmobilWeb@haberler.com:

    Engine kurban olsunlar adam yüregini koyarak oynadı galatasarayda şimdikiler cebini koyarak oynuyor

    16
    1
    yanıtYanıtla
    balotelli:

    en hırslı adamlardan biride engin baytar dır. kesinlikle takımda olmalı

    8
    9
    yanıtYanıtla
    cafer kara:

    adam ne yapsın şampiyon takımda yedek bile çıkamıyor. oturupta gs nin şampiyon olmasınımı beklesin. . .

    13
    2
    yanıtYanıtla
    ....:

    Taraftar halt etmiş. Ne yapsın adam üzülmüş ve gitmiş.

    13
    1
    yanıtYanıtla
    Alper:

    İyi yapmış kendisi kadar futbolcu olmayanları gördükçe kahretmiştir adam

    11
    2
    yanıtYanıtla
    kani konyalı:

    rezalete dayanamayıp gitmiştir.

    12
    1
    yanıtYanıtla
    lazerol:

    ben trabzonluyum akşamki maçla engin ne alaka anlamadım enginin en kötü hali akşamki gs da çok rahat oynardı prandellinin çıkardığı 11 i bütün spor yazarları eleştirdi

    12
    1
    yanıtYanıtla
    sypermobilWeb@haberler.com:

    Engin Nerdesin koçum bizi kurtar

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title