Haberler

Engin Altan Düzyatan'a, Kayınpederi İş Teklif Etti

Güncelleme:

Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar'la evlendikten sonra arkadaş çevresi, gittiği mekanlar hatta giyim tarzını bile değiştiren Engin Altan Düzyatan, Alkoçlar Ailesi'nin gönlünü fethetti. Magazin dünyasından sosyete alemine terfi eden yakışıklı oyuncu, şimdi de turizm sektörüne atılıyor. Ender Alkoçlar'ın "Otellerimle tüm ailem gibi senin de ilgilenmeni istiyorum" dediği Engin Altan Düzyatan, kayınpederinin bu teklifini düşünmeden kabul etti.

DAMADINA GÜVENLERİ SONSUZ

Ünlü oyuncu, önceki akşam Alkoçlar'a ait Taksim'deki bir otele girerken görüntülendi. Hızlı adımlarla otele giren Engin Altan Düzyatan, içeride yaklaşık 3 saat kaldı. Ender Alkoçlar'la toplantı yaptığı ortaya çıkan ünlü oyuncu, otellerde nasıl bir görev yapacağı konusunda kayınpederinden bilgi aldı. Engin Altan Düzyatan'ın yerli ve yabancı hayranlarını otellerine çekmek istediği konuşulan Ender Alkoçlar'ın damadına güveninin de tam olduğu öğrenildi. Engin Altan Düzyatan'ın bu teklifi kabul etmesindeki en büyük neden ise eşi Neslişah Alkoçlar'ın yoğun baskısı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Neslişah Alkoçlar Ender Alkoçlar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi?
500

Yorumlar (13)

hakan:

Eskiden kadın parası yemek erkeğe yakıştırılmazdı herşey eskide kaldı. Artık paradan öte bişey yok.

38
1
yanıtYanıtla
MahmutMobil-ANDROID:

Rauf... % 100 ü alevi olsa ne olacak söylermisin ? Bu ülke bir tek sizin gibi faşistlerin, sunnilerin mi sanıyorsun ? Ulan hepiniz yobaz ve faşistsiniz. Alevilerden biraz insanlık öğrenin. İyiki aleviler var bu ülkede. Yoksa muhteşem tayyip bitirmişti bu ülkeyi elini kolunu sallayarak

16
18
yanıtYanıtla
.:

İÇGÜVEYSİ! NESLİŞAH A. KENDİNE YAZIK ETTİ, O GÜZELLİKLE, O AİLEYLE KENDİNE UYGUN BİRİNİ BULMALIYDI. NE KENARIN DİLBERİ TİPLER AİSTOKRAT AİLELERE GELİN GİDERKEN BÖYLE BİR AİLENİN KIZI BU ADAMA VARDI. . .

3
12
yanıtYanıtla
izmirli galip orhan:

MANTIK EVLİLİĞİ YAPAN KADIN VE ERKEKLERDEN TİKSİNİYORUM. ANADOLUDA BÖYLE GELİNİN PARASINA DAYANAN ADAMI ADAM YERİNE KOYMAZLAR. HA KONYALILAR BAYILIR ERKEK ÇOCUĞU ZENGİN KIZA YAMAMAYA O AYRI AMA GENEL OLARAK TÜM ANADOLU ERKEK GİBİ ERKEK SEVER. KADIN HER ZAMAN ERKEKTEN DAHA AZ PARALI OLMALIDIR. NE BU ŞİMDİ KUMANDALI OYUNCAK ARTIK

11
1
yanıtYanıtla
zambak:

çokgüzel

3
7
yanıtYanıtla
Ceren Sözcü:

Engin Altan''ın durumu iyi olmasa Neslişahı ailesi zaten vermezdi Kaldı ki adamın durumu çok iyiEşi setlerden çekilmesini istiyor olabilir o ayrı

4
3
yanıtYanıtla
.:

DURUMU SANA GÖRE İYİ OLABİLİR DE KOSKOCA ALKOÇLARIN YANINDA HİÇ! DURUMU İYİ OLAN ADAM KAYINPEDERİNİN YANINDA ÇALIŞMAK YERİNE KENDİNE OTEL VEYA HERHANGİ BİR İŞ AÇAR. . .

yanıt0
yanıt0
.:

NESLİŞAHI GÜLE OYNAYA VERDİKLERİNİ, İÇLERİNE SİNDİĞİNİ HİÇ SANMIYORUM, BELLİ Kİ KIZA LAF GEÇİREMEMİŞLER. HİÇBİR VARLIKLI, SAYGIN BİR AİLE KIZINI UYUŞTURUCU KULLANMIŞ, YARGILANMIŞ BİR OYUNCUYA VERMEK İSTEMEZ. . .

yanıt0
yanıt0
sera:

Insanllari aptal ve kor mu saniyorlar biz bilmiyormuyuz engin beyin evlenmeden onceki onune getirilen yasam sablonunu insallah vatanina milletine hayirli biri olur da parasi zaten bizi ilgilendirmiyor. . . .

3
2
yanıtYanıtla
ASYA FRANKFURT:

Söyle bir kayinpederimiz olmadiya la. . . :P Bizede ancak dirdir eden kaynana düstü bahtimiza. . . :P

3
1
yanıtYanıtla
.:

DURUMU SANA GÖRE İYİ OLABİLİR DE KOSKOCA ALKOÇLARIN YANINDA HİÇ! DURUMU İYİ OLAN ADAM KAYINPEDERİNİN YANINDA ÇALIŞMAK YERİNE KENDİNE OTEL VEYA HERHANGİ BİR İŞ AÇAR. . .

0
0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title