Haberler

En Yeni ve En İyi Türk filmleri Haziran'da Moviemax Turk'te

Güncelleme:

Eyyvah Eyvah 3'ten Patron Mutlu Son İstiyor'a, Kendime İyi Bak'tan, Silsile'ye kadar en yeni ve en iyi Türk filmleri Haziran ayında Moviemax Turk izleyicileri ile buluşuyor.

Türk sinemasının en çok izlenen, en 'iyi' ve en 'yeni' Türk filmlerini izleyici ile buluşturan Moviemax Turk, Haziran ayında yayınlayacağı filmlerle sinemaseverleri yine ekran başına kilitleyecek.

Türk izleyicisinin merakla beklediği, Ata Demirer'in senaryosunu yazıp, Demet Akbağ ve Özge Borak Demirer'le başrolü paylaştığı devam filmi 'Eyyvah Eyvah 3' Haziran ayının öne çıkan filmleri arasında TV'de ilk olarak Moviemax Turk'te ekrana geliyor. Sadece Firuzan ve Hüseyin değil, tüm kahramanlar için kaderin karşısında sınav verme macerasının izleneceği film, 28 Haziran 2014 Cumartesi günü TV'de ilk kez Moviemax Turk'te yayınlanacak.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı, Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın başrollerini paylaştığı Haziran'da öne çıkan diğer bir film 'Patron Mutlu Son İstiyor' ise; Moviemax Turk ekranında 21 Haziran 2014 Cumartesi günü izleyici ile buluşacak.

2014 yılının dikkat çeken yapımlarından biri olan başrollerini Tardu Flordun, Nehir Erdoğan ve İlker Kaleli'nin paylaştığı 'Silsile' ise 27 Haziran 2014 Cuma günü Moviemax Turk'te yayınlanacak. Sinemaseverler bu filmde; karmaşık şehirli ilişkilerin, derin yaraların ve hayatın kırgınlığının sorgulandığı, üç insanın yaşamlarını sonsuza kadar değiştirecek olaylar silsilesini izleyecek.

Çılgın Dersane serisinin 3'üncü filmi olan 'Çılgın Dersane 3' ise 14 Haziran 2014 Cumartesi seyirciyle buluşacak. Filmin başrollerini Duygu Çetinkaya, Okan Karacan ve Paşhan Yılmazel paylaşıyor.

Moviemax Turk'te Haziran ayı boyunca ekrana gelecek diğer filmleri; 22 Haziran 2014 Pazar günü izleyici ile buluşacak 'Kurtlar Vadisi: Filistin', 20 Haziran 2014 Cuma günü yayınlanacak 'Kendime İyi Bak', 14 Haziran 2014 Cumartesi günü ekrana gelecek 'Gülcemal', 13 Haziran 2014 Cuma günü yayınlanacak 'Yarım Kalan Mucize' ve 12 Haziran 2014 Perşembe 'Bana Şans Dile' oluşturuyor.

Moviemax Turk, Digiturk 17'inci kanalda ve HD kalitesinde 317 numaralı kanaldan izleyiciye ulaşıyor. Moviemax Turk, gelecek aylarda da televizyon izleyicisinin merakla beklediği ve evinin salonunda rahatça izleyeceği, Türk sinemasının en yeni, en iyi ve önemli yapıtlarını yayınlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akbağ Ata Demirer Özge Borak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title