Haberler

En Şirin Yılbaşı Hediyesinde İndirim Var

Sevdiklerinizi mutlu edecek bir yeni yıl hediyesi bulmak… Biraz zor, değil mi? Mutlu olacakları hediyeyi bulmak hem zor, hem pahalı hem de hediyeyi aramak için vakit ayırmak gerek.

Aslında onları mutlu edecek hediye hemen yanınızda, cep telefonunuzda. Öyle dükkan dükkan gezmeye, internette site site dolaşmaya hiç gerek yok. En güzel anlarının fotoğrafları cep telefonunuzda. 20 fotoğraf ile çok mutlu olacağı ve bir ömür boyu saklayacağı hediye verebilirsiniz. Üstelik indirimli olarak!

LukaBUKA ile cep telefonunuzdaki fotoğraflardan hem hızlı hem de çok kolay bir fotokitap tasarlayabilirsiniz.

LukaBUKA Yılbaşı Kampanyasında 21 Aralık tarihine kadar LukaBUKA'lar %15 indirimli! Sevdiklerinize en şirin yılbaşı hediyesini indirimli olarak hediye etme fırsatını kaçırmayın.

iPhone ve iPad cihazlarda kolaylıkla fotokitabınızı tasarlayabileceğiniz LukaBUKA uygulamasını https: //itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208'mt=8 linkinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bir de ufak bir hatırlatma; siparişlerinizin yılbaşından önce ulaşması için son sipariş tarihi 21 Aralık!

http://lukapu.com/lukabuka/

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Yılbaşı Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title