Haberler

Emrah'a Servet Kazandıran Reklamın Görüntüleri Yayınlandı

Güncelleme:

Acıların çocuğu, Star'ın yılbaşı çekimine katılmış ve bu çekimden 2 milyon dolar kazanmıştı. Emrah'ın reklam çekimleri ilk kez bugün yayınlandı.

Acıların çocuğu olarak bilinen hem oyuncu hem de şarkıcı Emrah, önceki gün Star'ın yılbaşı çekimine katıldı. 2015'e girdiğimiz ilk dakikalarda Emrah, Meryem Uzerli ve Burak Özçivit "Starlar Star'da" sloganıyla yeni dizilerinin tanıtımını yapacak.

2 MİLYON DOLARA ANLAŞMIŞTI

Kıvanç Tatlıtuğ ve Meryem Uzerli Star TV'yle 2 milyon dolara, Burak Özçivit de 1 milyon dolara anlaşmıştı. Emrah'ın da 2 milyon dolar aldığı konuşuluyor.

PARAYA PARA DEMİYOR

Ünlü şarkıcı Emrah, bir hamburger firması için objektif karşısına geçmiş ve Küçük Emrah suratını takınmıştı. 80'li yıllarda 'Acıların Çocuğu' olarak anılan şarkıcı Emrah, bir hamburger firmasının reklamı için o günlere dönmüştü. Emrah'ın son reklam kampanyasından 2 milyon 800 bin TL aldığı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Özçivit Meryem Uzerli Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

Kamelya Mobil-IOS:

Ya halen boynu bükükleri oynuyor Emrah adam adam gibi olsunda ilk oğluna adam gibi babalık yapsın

21
1
yanıtYanıtla
sadık:

Arkadaşlar bu adamdan ne istiyorsunuz, bu kadar olumsuz konuşuyorsunuz. . helal olsun adama 90 lı yıllardan 2000 li yıllara kadar şarkıları tutuldu halk sevdi ve bundan elde edilen kazançla mal varlığı yaptı, arsa, ev vs aldı ve geliştirdi kendini, evet belki cimri olabilir ama adamın yapısıdır yani, 90 lı yıllardan bugüne ne kadar şarkıcı geldi ve bu kadar akıllı çıkan oldumu hayır. . adam gece alemine takılmadı, orasını burasını açıp göstermedi. bu ülkede ille bi tarafını açmakmı gerekiyor yani, şu an emlak zengini sadece zenginliği konuşulduğu için dikkat çekiyor ve reklamlarda bu yüzden oynatıyorlar emrahı. o kadar film çekip klip yapanlar nerde hepsi acından ölüyor, helal olsun adam kafanı kullandı ve bu seviyeye geldi kimse laf atmasın, cimriliğide kendi kalsın

16
3
yanıtYanıtla
Kahraman etoMobil-IOS:

Bu Adam'ı görünce yemek yemiyorum o işletmeden ...

16
1
yanıtYanıtla
yorum 34Mobil-ANDROID:

bu yüzü gördükten sonra star mi izlenir

15
1
yanıtYanıtla
Z.Demir:

bu mudur yani? bu kadarcık mı? Allahımmmm biz boşuna çalışıyoruz yaaa. . .

15
1
yanıtYanıtla
ANKAE:

hala bu sözde sanatçıyı dinleyen varmı dinleyenlerin kulagından rahatsızlıgı vardır lütfen iyi birKBB doktoruna görünsün

12
4
yanıtYanıtla
BABANIN OĞLU KEMALmobilWeb@haberler.com:

Paraya tapan adam görmek isteyen baksın

13
2
yanıtYanıtla
avatar:

gözünü toprak doyursun adamın gözü doymuyor böleliler allahın nankör insanları

10
4
yanıtYanıtla
uuu:

starın yöneticleri halk ın isteklerinden anlamıyor belli ki. emrah ın devri kapandi uyanin star yönetimiiiii

10
3
yanıtYanıtla
demedi demeyin...:

hayır yani emrah kim ki!!! bu kadar para alcak ne yapmış yada ne yapacak. aklınıza şaşım sizin eğer doğruysa bu haber. Artık bu saatten sonra zor reyting yakalar emrah. . .

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title