Haberler

Emine Ülker Tarhan'a, Yüzde 10 Barajını Nasıl Geçeceği Soruldu

Güncelleme:

Yeni parti kuran Emine Ülker Tarhan'a, 'yüzde 10 barajını geçebilecek misiniz' diye soruldu. Tarhan, bu soruya tatmin edici bir yanıt veremedi.

Ankara Bağımsız Milletvekili Emine Ülker Tarhan, amblemi Ayçiçek olan Anadolu Partisi'nin (ANA Parti) kuruluş dilekçesini, İçişleri Bakanlığı'na sundu.

Tarhan, bugün sıcağı sıcağına Star TV Ana Haber Bülteni'ne katılarak soruları yanıtladı.

Star TV sunucusu Nazlı Öztarhan, 'yüzde 10 barajını geçebilecek misiniz" diye sordu.

Emine Ülker Tarhan bu soruya, "Bu ülkede sadece muhalefet boşluğu yok ki, iktidar boşluğu var. Sorunun yanıtı bu olsa gerek. İktidardır bir siyasi partinin hedefi. Yüzde 10 barajı yeterli mi bilmiyorum ama iktidar önemlidir." diyerek tatmin edici bir formül sunamadı.

"ULUSALCI MISINIZ? SORUSU"

Spiker, "Emine hanım siz ulusalcı mısınız? Kendiniz nasıl tanımlıyorsunuz?" sorunu da yöneltti.

Emine Ülke Tarhan, bu soru karşısında bir kaç saniye durakladıktan sonra gülümseyerek; "şu şekilde söyleyeyim hangimiz milli maç kazandığımızda gözlerimiz yaşarmaz ki. Olimpiyatlarda birinci olan kızlarımız ipi göğüslerken hangimiz ağlamadık ki. Bunu sorun ediyorlarsa ne diyebilirim ki." şeklinde cevap verdi.

Tarhan, "Yeryüzünde ulusal değerlere bağlı olduğu için eleştirilen kaç lider, kaç siyasetçi var. Ben gücümü Anadolu'nun ulusal değerlerinden alıyorum ve bundan hiç rahatsız olmuyorum. Ama 'siz bana, siz nesiniz diye sorarsanız' ben ulusal değerlere bağlılık, emeğin yüce bir değer olduğuna inanıyorum. eşitliğe, kardeşliğe, adalete inanıyorum. Bunlar neyse ben oyum aslında." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Emine Ülker Tarhan İçişleri Bakanlığı Anadolu Partisi Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (60)

AYHAN:

NEDEN YÜZDE ON BARAJINI GEÇEMESİN GEÇMEMESİ İÇİN BİR SEBEB Mİ VAR?ADI YOLSUZLUKLARA MI KARIŞMIŞ. HIRSIZLIK MI YAPMIŞ.

17
14
yanıtYanıtla
müneccim:

yav emine hanim, , ecevit, in mezarina git önce bir destur al, o tecrübeli bir chp, lidir, , nasil oy toplanacagini, iyi bilir. . ayak oyunlarini falan becerirdi, bi ona danissan cok iyi edersin. . geceleri bolbol rüya görmeye calis, , rüyada ecevit sana ögretir. . bu politikalari. . .

10
21
yanıtYanıtla
Yükseklili:

Her partinin hedefi iktidar olmaktir . yoksa niye bosa zaman harcasin enerji tüketsin . Hanim efendi cok idali ve cokta zeki yolun acik olsun basarilar.

13
15
yanıtYanıtla
MalatyalıKürt:

0. 2 Binde 2 oy alsın göreyim. o bile yok çıkmış konuşuyor faşist kadın.

10
17
yanıtYanıtla
atila:

dün anadolu halkının umuduna, fikirlerine. ihtiyaçlarına saygısı olmayanlar bugün çıkmışlar oy avcılığı için insanların vijdanlarını okşamak için yarışmaya başladılar. benim anadolu yürekli kardeşlerim bu samimiyettten uzak insanlara tevessül etmeyecegini çok iyi bilir

14
13
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

HELALLLL BEEEE SUNUCUY TEBRİK EDİYORUM. 10 PUANLIK YILIN SORUSUNU SORMUŞ. AFERİN KIZ NAZLI

14
12
yanıtYanıtla
coştum bir kere tutmayın benii:

yüzde 10 ne ki, yüzde 100 alacaz. iktidara koşuyoz biz. barajı diğer partiler düşünsün. hepsini barajda boğacağız. .

10
16
yanıtYanıtla
serseri:

spikere bakin akp agziyla sorular soruyor utanmasa sen atatürkcüsün öcüsün diyecek

13
13
yanıtYanıtla
ADANALI:

emine tarhana yapta içek

16
8
yanıtYanıtla
gerçek:

o 1 bile alsın tebrik edeceğim.

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title