Haberler

Emenike: Çeker Giderim

Güncelleme:

Gaziantepspor maçında Emre Belözoğlu ile tartışan ve son iki haftada yedek kalan Emmanuel Emenike "Şartlar böyle devam ederse çeker giderim" dedi.

Nefesleri kesen maçta Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek moral bulan Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike sorunu büyümeye devam ediyor.

"HAKSIZLIĞA UĞRUYORUM"

Takvim Gazetesi’nin haberine göre; İki hafta önce Gaziantepspor ile Kadıköy'de oynanan maçta Emre Belözoğlu ile kavga eden Nijeryalı yıldız, Akhisar ve Konya karşısında yedek kalmıştı. Emenike'nin bu durumdan son derece rahatsız olduğu ve gemileri yaktığı belirtiliyor. İdmanlardaki isteksiz tavırları nedeniyle de teknik heyetin tepkisini çeken yıldız futbolcunun yakın çevresine, "Haksızlığa uğruyorum. Yedek kalacak kadar formsuz değilim. Neden ben kurban edildim bilmiyorum. Fakat şartlar böyle devam ederse çeker giderim. Fenerbahçe'de çok mutluyum ama futbol oynamak istiyorum" dediği iddia edildi.

TAKIM İÇİNDE RAHATSIZLIK YARATMAYA BAŞLADI

Emenike’nin yedek kaldığı için yaşadığı sıkıntı artık tavırlarına da net bir şekilde yansıyor... Golcü futbolcu, büyük bir mücadele sonrasında kazanılan Konya maçında Webo'nun attığı golde hiçbir tepki göstermezken, Sow'un golünü de alkışlamakla yetindi. Emenike'nin bu tavırlarının takım arkadaşlarının da tepkisini çekmeye başladığı belirlendi.

SPARTAK MOSKOVA GERİ ALMAK MI İSTİYOR?

TÜRKİYE'de Emenike ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Rusya'dan da dün çarpıcı bir iddia geldi... Rus basınına göre Spartak Moskova, geçtiğimiz sezon başında 13 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye sattığı Emenike'yi yeniden transfer etmek istiyor. Fakat Spartak'ın bu transfer için kasasından en fazla 8 milyon Euro çıkaracağı da ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emmanuel Emenike Emre Belözoğlu Gaziantepspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

bio:

Emenike çeker giderim diye bir de tehdit ediyor. . . . . Şu anda takımın en pahalı futbolcusu sun ama takıma katkın az. . . . Formun düşük anlaşılan antremanda çalışmıyorsun. . . . . . Hatayı kendinde ara. . . . . . . .

6
2
yanıtYanıtla
yurttas:

Allahin sopasi yok ama iste böyle eder adami. 2010-11 sezonunda o sezon sonunda karabük ile kontrati bitiyor olmamasina ragmen sezon icinde transfer sikesi yapan( bir oyuncu veya antrenör o sezon sonunda bagli bulundugu kulüp ile olan sözlesmesi bitiyor ise, sözlesmesinin bitimine 6 ay kala istedigi takimla görüsüp, anlasma yapabilir) bu zat hak ettigini buluyor suan. kaldi ki kendisi hakkinda acilan transfer sikesi davasinin gerekceli kararinda su ifadelere yer verilmistir'' bahsi edilen oyuncu Emenike Karabük-Fb macinda karauk saglik ekibinin oynamasinda hicbir sakinca yoktur raporuna ragmen kendi istegi ile maca sakatim bahanesi yaparak cikmamis ve bunun nedeninin de kanuna aykiri sekilde yapilan transfer teklifinden kaynaklandigi anlasilmis ve mahkeme heyetinde oyuncunun ? bu sucu isledigi kanati olusmus olmasina ragmen, 1 bile olsa masum olma ihtimalinden sanik yararlanir kuralina dayanilarak sanigin sucsuz bulunmasina karar verilmistir! yani sikecidir.

3
5
yanıtYanıtla
yzb:

Oyıl Emenike, yi TS. krbk maçında gören var mı?. . . . . . Arkadaşlar yoksa buhar olup uçtumu bu adam. . . . . FB. maçında şikeci, TS. maçında da leblebici olmuş, leblebi satmış yemiş. . . . . Adaletin bu mu dünya?. . . . . . . . . Birilerine analık, birilerine de babalık. . . . . . .

yanıt0
yanıt0
AZİZİN ÇİFTLİĞİ:

Onbaşı doğru demiş. . Emenike TS maçında oynamadığı için az mı gezdi mahkeme mahkeme!! Hatta birilerini, Sivas''ta Sivasspor başkanıyla Marmara hamsisi yediği için de Silivri''de zorunlu misafir etmişlerdi. Hatta misafirlik az gelmiş, yine çağırıyorlar. . .

yanıt0
yanıt0
yzb:

Azizin çiftliği yorumcu aklın sıra kıt kanaat beyninle kafa bulmaya kalkmışsın yaptığın yorumla Azizin çiftliğine inek zekası diyecem ama ineklere hakaret olur diyemem. . . . . .

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

Emenike''nin şikeci olduğu doğrudur. Zaten fener onu şikeci olduğu için aldı, Yurttaş''ın dedikleri aynen doğrudur. . Bu durum etme bulma dünyasıdır, bu şikecilerin daha iyi günler. .

3
1
yanıtYanıtla
E,Bellezoğlu:

Bu takımın horozu benim . Benimle tartışan bu kulüpten çeker gider

4
0
yanıtYanıtla
ERSUN YALAN:

Ne oldu EMENİKE başkanın paranı vermedimi

3
0
yanıtYanıtla
RİZE BAHÇE:

Emenike çekip gitsin ama, gitmeden önce de , 2010-2011 sezonunda yaşananları açıkça anlatmalı!! Neden apar topar Moskova''ya gitti, sonra aniden geldi. Fener kimlerle şike YAPMADI!

3
0
yanıtYanıtla
TeXaS:

sus lan laz

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title