Haberler

Elinde silah ile Azerbaycan'ı tehdit eden rahip Erivan'a kaçtı

Güncelleme:

Dağlık Karabağ'daki çatışmalar sırasında elinde kalaşnikof ile Azerbaycan'a tehditler savuran ve "Tek başıma kalsam bile Kelbecer'i savunacağım" diyen papaz Hovhannes Hovhannisyan'ın Erivan'a kaçtığı öğrenildi.

Azerbaycan ordusunun işgal altındaki topraklarını kurtarmak Amacıyla 27 Eylül'e başlattığı operasyonda ağır kayıplar veren Ermenistan, ateşkes anlaşmasını imzalamak zorunda kalmıştı.

TEK BAŞINA DİRENECEKTİ

Anlaşma kapsamında Ermenistan ordusu işgal altında tuttuğu bölgelerden çekilirken, papaz Hovhannes Hovhannisyan Kelbecer'den çekilmeyeceğini ve tek başına direneceğini söylemişti.

ERİVAN'A KAÇTI

Karabağ Savaşı sırasında elinde silah ile Azerbaycan'ı tehdit eden, 1992'de Kelbecer'de savaş suçundan aranan Dadivank Manastırı Baş Rahibi Hovhannes Hovhannisyan'ın Erivan'a kaçtığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Karabağ Erivan Dünya Haberler

500

Yorumlar (79)

Kağan:

Şimdi karabağda ezan sesleri geliyor papaz efendi.

32
6
yanıtYanıtla
Nedim:

Ermenistanuın ne kadar gereksiz bir ülke olduğunu hepimiz anlamış olduk. Ermeni kansızlarının tek hedefleri TÜRK Dünyası arasında set olarak kalmak ve Türk milletlerini birbirinden ayırıp güçlenmesini önlemek. Ama fare yavrusu gibi dağıldılar. Emin olun Türkiye Cumhuriyeti TSK sı ile savaşsalardı ki savaşamazlar, durumları 10 kat vahim hale gelirdi. Çok şükür FETÖ pisliklerinden, ABD köpeklerinden temizlenmiş bir TSK ile dim dik ayaktayız.

34
0
yanıtYanıtla
İspirlidadas:

Beter olun ermeniler, her kimki ermenilere acırsa Allah onları acınacak duruma düşürsün. (istisnalar kaideyi bozmaz) Savaşın bile bir ahlakı vardır. Kaçıp gittiniz yerlerdeki mezarları dağıtacak kadar hain ve adi bir millette sadece ''''beter olun'''' demek düşüyor.

28
4
yanıtYanıtla
Tr:

Bir Ermeni atasözü derki; Türkler ile mal davamız, Kürtler ile kan davamız var. Hala Ermenici takılan Kürtler biraz tarihinizi bilin bakın sizleri de bizleri de nasıl katletmisler.

31
0
yanıtYanıtla
Onlarin gözü:

baska birsey gormuyor, birakin kim kimle kardes olmak istiyorsa olsun, Anlamazlar yasadiklari topraklar ayaklarinin altindan kaymadan, bak gor erivana bile almazlar ondan sonra gidecek yerleri yok. Kendileri anlayana kadar anlatma.

yanıt1
yanıt0
SONAKIL:

şarabı fazla kaçırmıştı. Şarapta tükenince rut kaldı. Ayılınca ayakkabılarını aradı tabanları yağladı.

27
0
yanıtYanıtla
endi:

papaz nireye kaçtın daha karpuz kisecektikkk.

24
2
yanıtYanıtla
Papaz:

Papaz nasil dua ettiysen 45 gun icinde hepsini ote tarafa gonderrdin sende erivana gittin

25
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Ne yapsın canını çok seviyor papaz efendi kaçmakta yiğitlik

23
1
yanıtYanıtla
Abbas yolcu:

Adam adam bu din görevlilerin hepsimi böyle ver gazı sonra hersey Allah’ın emri de

8
14
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title