Haberler

Elazığ'da Açığa Alınan 24 Hakim ve Savcı Gözaltına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : FETÖ'nün darbe girişimi Gözaltına alınan hakim ve savcılardan detaylar FETÖ'nün darbe girişimi Elazığ'da açığa alınan 24 hakim ve savcı gözaltına alındı Elazığ'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, görevden alınan 24 hakim ve savcı gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

FETÖ'nün darbe girişimi

Gözaltına alınan hakim ve savcılardan detaylar FETÖ'nün darbe girişimi

Elazığ'da açığa alınan 24 hakim ve savcı gözaltına alındı

Elazığ'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, görevden alınan 24 hakim ve savcı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Elazığ Adliyesi'nde görevli 24 hakim ve savcının görevden alınmasının ardından Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı gözaltı kararı verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, evlerinde yapılan aramanın ardından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan hakim ve savcılar emniyete götürülürken çok sayıda döküman ve elektronik materyale el konuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title