Haberler

IŞİD'in Elindeki Amerikalı Rehine İçin El Kaide Devrede

Güncelleme:

Daily Telegraph gazetesi, El Kaide'nin IŞİD'e "Amerikalı rehineyi derhal bırakması" çağrısında bulunduğunu duyurdu.

Daily Telegraph gazetesinde bugün yer alan bir habere göre, El Kaide IŞİD'e "Amerikalı rehineyi bırakması" çağrısında bulundu. El Kaide'ye yakınlığıyla bilinen El Nusra Cephesi'nden Ebu Ömer Akidi'nin kamuya bir açıklama yaptığı ve "Amerikalı rehine Abdürrahim Kassig'in kendisini ve diğer cihatçıları tedavi eden doktor olduğu" belirtildi.

Suriye'de yardım çalışmalarına katılan Kassig, sonradan Müslüman olarak "Peter" olan ismini "Abdürrahman" olarak değiştirmişti.

'KASSİG BİZİ AMELİYAT ETTİ'

Haberde, bazı IŞİD üyelerinin "Amerika'nın hala bombardımana devam ettiğine ve Kassig için verilen sürenin dolduğuna" dair Twitter'da paylaşımlarda bulunduğu belirtildi. Gazete, Müslümanlığa geçen Kassig'in öldürüleceği tehdidinin bazı cihatçılar arasında rahatsızlık yarattığını ve bazılarının Kassig'e destek için çağrıda bulunduklarını yazdı.

"TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI"

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Akidi'nin şu ifadeleri kullandığı öne sürüldü:

"Kassig, rejim bombardımanı devam ederken çok başarılı ameliyatlar gerçekleştirdi."

Akidi, kendisini ameliyat eden Kassig'in, vücuduna saplanan bir şarapnel parçasını da başarıyla çıkardığını söyledi.

"AMERİKAN SALDIRISI İKİ ÖRGÜTÜ YAKINLAŞTIRDI"

Açıklamada ayrıca Amerikalı rehinenin, Deyr Ez-Zor bölgesi lideri Ebu Duhan da dahil başka cihatçıları da tedavi ettiği kaydedildi. El Nusra Cephesi'nin aslında IŞİD'le rakip olduğu belirtilen haberde, Amerikan bombardımanının iki örgütü yeniden yakınlaştırdığı öne sürüldü.
Gazete, 26 yaşındaki Abdürrahman Kassig'in Suriye'de yardım çalışmaları sürdürürken 1 Ekim 2013'te IŞİD tarafından kaçırıldığını yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri El Nusra Suriye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (15)

biri:

EL NUSRA''nın Terörist olduğuna dair bir alamet göremiyorum. Gördüğüm çoğumuz daha rahat bir yaşam için Dünyaya dalmışken, adamların gece-gündüz Müslüman ve masum halka yardım için koşturduğu yedirdiği -içirdiği-terini-kanını-canını Hak rızası için ortaya koyduğu. Ömründe belki 1 defa sadaka vermemiş embesillerin de burada önüne gelene içi boş akılsız vicdansız yorum yaptığıdır. Allah hükmünü verdiğinde yeryüzünde nefes almış hiç bir canlı itiraz edemeyecektir. Allah''tan korkun insaflı olun. Alkolik, Eroinman, Müşrik şebekesi Batı kuklası PYD/PKK velhasıl muhtelif küfür ehli size daha sevimli geliyorsa İmanınızı sorgulamak için zaman belki de çok daraldı!Klavyeden de olsa atacağınız iftiranın yanınıza kar kalacağını sanmayın yapılan her eylemin burada ya da ahirette bir karşılığı var. Vicdan sahiblerine nasihat.

7
3
yanıtYanıtla
VİCDANSIZ:

SENDEKİ VİCDAN BENDE OLACAKSA HİÇ OLMASIN İNSANI ÖLDURDUKTEN SONRA KALBINI YIYEN BIR KISI DUYDUM ODA HZ HAMZAYI SEHIT EDEN VAHSIYDI BIRDE EL NUSRA SENIN VICDANIN ONU HABUL EDIYORSA O VICDAN BENDE OLMASIN

yanıt0
yanıt0
YONCA:

VİCDANSIZ aynı zaman da beyinsiz az tarih oku bol keseden sallama. Sizin gibi ciğeri beş para etmez müfterilerin yüreğini çakallar yemez rahat ol kişi sevdiğiyle beraberdir dert etme o gün de çok uzak değil. . .

yanıt0
yanıt0
ATEİST:

La bir yaşıma daha girdim. . . . . . . EL Kaide IŞID''i tehdit ediyor, hemde bir amerikalıyı serbest bırakmaları için. . . . . . . bunların ayranına ya alkolü fazla dayadılar, yada başka bir şey çektiler . . . . . . . . . . . . . . neyse, bize ne, yesinler birbirlerini. . . . . . Terörist her zaman teröristtir, El-Kaide olsun, IŞİD olsun, PKK olsun AKEPE olsun, PYD olsun, fark etmez. . . . !!!

2
7
yanıtYanıtla
ATEİST:

@ASL: Doğru okun, AKEPE de aynı şekilde. . . . . Teröristlere destek veren benim gözümde teröristten farkı yoktur . . . . . . !!! düşüncen farklıysa, bir şey diyemem, benim düşüncem bu. . . !!!

yanıt0
yanıt0
numan:

hatta ateist olsun!!!

yanıt0
yanıt0
cen:

la sen çok uçuyooosun

yanıt0
yanıt0
ATEİST:

@NUMAN : Keşke sende benim kadar her şeyi açık ve net görebilseydin. . . . Ateistlik illa kötü olmak demek değil, bunu da bilmiş ol arkadaş, ben terörün her türlüsüne karşıyım, İNSAN olmayı ve İNSAN gibi yaşamayı tercih ederim, her zaman da diyorum, sahte Müslümanların peşinde koşacağıma, dürüst bir ateist olurum daha iyi !!!

yanıt0
yanıt0
KARA MURAT:

HEPSİ AYNI KAYNAKTAN BESLENİYOR. . . . . UYAN DÜNYA VE HAZIR OL BÜYÜK İSRAİL KURULUYOR. . . SEVE SEVE KABUL EDECEKK HERKES. . .

5
3
yanıtYanıtla
ofli:

ABD silah satışına devam ederken şimdide devreye hollwyod girer hepimizin gidip izleyeceği bölgeyi kurtaramn filmler parayı yine götürür bizlerde burda halen horuz dövüşüne devam ederiz Amerikalılar gerçekten on numara akıllı insanlar koyun sürüsü gibiyiz hepimiz

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title