Haberler

Ekrem Dumanlı Gazeteci Tokatladı

Güncelleme:

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın TÜYAP Kitap Fuarı'nda kendisine soru soran Yeni Akit Gazetesi muhabiri Mehmet Özmen ile tartışması kameralara yansıdı. Görüntülerde gazeteciye tokat atılması da olay oldu.

HDP İTİRAFININ SORULMASINA ÇOK KIZDI

Yaşanan bu hadisenin gazeteci Mehmet Özmen'in Ekrem Dumanlı'ya HDP itirafını sorması üzerine çıktı. Bilindiği üzere Ekrem Dumanlı, Ahmet Hakan'a verdiği bir röportajında Cemaat'in doğuda HDP'ye oy verdiğini itiraf etmişti.

Dumanlı, Ahmet Hakan'ın "Hükümetle kavganın ardından yapılan her seçimde AK Parti, oyunu korudu. Sizin tabanda pek gücünüz yok galiba" sorusuna "Benim gördüğüm şu: Cemaate sempati duyan insanlar oylarını MHP'ye, Saadet'e, Güneydoğu'da BDP (HDP)'ye verdi ama bu partilerin tabanından AK Parti'ye kaymalar oldu" demişti.

MUHABİR OLANLARI ANLATTI

Dumanlı ve korumaları tarafından darp edilen Akit Gazetesi Muhabiri Mehmet Özmen A Haber'e telefonla bağlanarak yaşadıklarını anlattı:

MUNAFIKLAR DİYE BENİ HEDEF GÖSTERDİ

"Benim için büyük bir kaostu. Yerel seçimler öncesinde cemaat CHP'ye oy verecek, BDP'ye oy verecek denildi ancak bu sürekli yalanlandı Dumanlı Ahmet Hakan'a verdiği röportajda böyle bir itirafta bulundu. Bende samimiyetinin gerçek olup olmadığını sordum. Daha sonra münafıklar diye bizi hedef gösterdi sonra da yanındakiler tarafından saldırıya uğradım. Dumanlı ve etrafındakiler bana saldırdı.

ÖZÜR BEKLERDEN PROVOKATÖR İLAN EDİLDİM

Ben özür beklerken gözlerime inanamadın Zaman'ın internet sitesinde beni provokatör ilan ediyorlar beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Erdoğan, öleceksen adam gibi ölelim diyor bende bu söze katılıyorum. Herkesi bu örgütle mücadeleye çağırıyorum

DUMANLI'NIN KULAĞINA BU AKİT MUHABİRİ DEDİLER

Bütün kayıtlar elimizde var asla provoke edici bir ifadem olmadı ancak yaptığım haberlerden dolayı onlar beni tanıyorlar. Yanındaki Dumanlı'nın kulağına bu Akit'ten diye bir ifade kullanıyor.

BİR KINAMA BEKLİYORUM

Gazeteci kuruluşlarına, Gazeteciler Cemiyetine, paralel örgütün ağına giren Basın Konsey'inden bu görüntüleri izleyerek bir kınama bekliyorum

ŞİKAYETTE BULUNDUM

Ben şikayette bulundun savcıya da ifade vereceğim. Onların yayınevinin şikayeti de bu bizi provoke etti diye benim hakkımda şikayette bulundular."


Kaynak: UlkeHaber.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Ak Parti Cemaat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title