Haberler

EEOSE Sakal Serumu ile Daha Gie Sakal ve Bıyıklar

Güncelleme:

EEOSE, sakal ve bıyıklarında problem yaşayan, seyrek, az ya da güçsüz olan, dönemsel olarak döküntü yaşayan beyler için yeni bir ürün çıkardı.

Yukarı Sürsen Bıyık, Aşağı Sürsen Sakal..

Daha Gür Sakal ve Bıyıklar İçin EEOSE Sakal Serumu...

Erkekler için sakal ve bıyık kimi zaman imaj için "değişim aracı",kimi zaman "rahatlık göstergesi" kimi zaman ciltteki yara ve sivilceleri kapamak için "kamuflaj",kimi zaman "kadınlar tarafından beğenilme nedeni" ve "çekicilik" kimi zaman "daha olgun görünebilmenin çaresi" kimi zaman da "çocukluktan ergenliğe gecişin

ispatı" bir tür "erkekliğin simgesi" demektir.

Kısacası erkekler için sakal ve bıyıklarının sağlıklı ve gür olması önemlidir. EEOSE, sakal ve bıyıklarında problem yaşayan, seyrek, az ya da güçsüz olan, dönemsel olarak döküntü yaşayan beyler için yeni bir ürün çıkardı.

EEOSE Sakal Serumu…

Uzun klinik çalışmalar sonucu formüle edilen EEOSE Sakal Serumu, içeriğindeki Tribulus Terresteris, Peptide Complex ve GP4G sayesinde, seyrek,zayıf ve güçsüz bölgedeki kıl köklerini canlandırıyor, kıl miktarını artırarak kılları kuvvetlendiriyor ve uzamasını sağlıyor. Formülündeki Biotin, Isırganotu,Lavanta ve Adaçayı ekstreleri ile de kıl sağlığını koruyan ürünün içerisinde ciltteki yanma ve tahrişe karşı E Vitamini ve çok özel nemlendiriciler bulunuyor.

Fransız Dermscan Laboratuarları'nda dermatolojik olarak test edilen ve güvenlik değerlendirmeleri yapılan ürün, sakal ve bıyıkları besleyerek, ihtiyaç duydukları bakımı yapıyor. Günde sadece bir kez tıraş sonrası uygulanan serum, cildin derin epidermis tabakasına ulaşıp canlandırma etkisi yaratıyor. Sadece sakal ya da bıyık bırakılmak istenen bölgelerde kullanılması tavsiye ediliyor.

Tüm eczanelerde bulabileceğiniz EEOSE'nin yeni ürününün fiyatı ise 54 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title