Haberler

Eceabat'tan Botla Denize Açıldıktan Sonra Kaybolan 3 Kişi

Bottaki 3 kişi, sahil güvenlik ekibince Gökçeada'dan Eceabat'taki Kabatepe İskelesi'ne getirildi.

Eceabat ilçesinden botla denize açıldıktan sonra kaybolan, Gökçeada açıklarında sağ olarak bulunan 3 kişi, sahil güvenlik ekibince adadan Kabatepe Limanı'na getirildi.

Gökçeada'nın Aydıncık Burnu açıklarında tespit edilen bottaki Uğur Taşdelen (52), Ahmet Kanat (16) ve Yunus Emre Coşkun (16), Gökçeada'da karaya çıkarılıp, sahil güvenlik ekiplerince adanın merkezine götürüldü.

Islanmış kıyafetleri değiştirilen, yiyecek ve içecek ihtiyaçları karşılanan 3 kişi, sağlık kontrolünden geçirildi.

Daha sonra sahil güvenlik botuna alınarak Kabatepe Limanı'na ulaştırılan Taşdelen, Kanat ve Coşkun'un, aileleriyle buluşması sırasında duygulu anlar yaşandı. Bu arada çocukların babaları tarafından kurban kesildi.

Kabatepe Limanı'ndan zodyak botla Gökçeada'ya giden 3 kişi, adada bir süre kaldıktan sonra dönüşe geçmiş, Saros Körfezi Kabatepe açıklarında yakıtın bitmesi üzerine sahil güvenlik ekiplerinden yardım istemiş, bölgeye giden sahil güvenlik ekipleri bota ulaşamamıştı. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Kanat Taşdelen Gökçeada Eceabat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title