Haberler

Ebru Gündeş İlk Klibinin Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı ilgi gören son albümü 'Araftayım'ın ilk klibini çekti ve çekim setinden ilk fotoğrafını paylaştı. Gündeş'in yeni hali kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Ebru Gündeş'Araftayım' ismindeki albümünün ilk klibini çekti. Ünlü şarkıcı ilgi gören son albümü 'Araftayım'ın ilk klibini çekti ve çekim setinden ilk fotoğrafını paylaştı.

KLİBİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Metin Arolat'ın yönettiği klipten ilk görüntüsünü paylaşan yorumcu, şarkı adlarını "Arafta mıyım, Bir Devir mi Bitiyor, Biri canıma mı okuyor? Müstehak olabilir mi? Yoksa her durumda mı ya da neredeydin?" şeklinde yazarak hayranlarından klibi hangi şarkıya çektiklerini tahmin etmelerini istedi.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ebru Gündeş Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

zafer:

baban çöplükte öldü bakalım sen nerde geberecen

33
5
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

Beyin kanaması geçirdiği zaman ne kadar üzülmüştük ailece dua etmiştik iyileşsin die o zamanlar çok sıradan çirkin birm sanaçtı olduğu için diyer açık saçık sanatçılardan bir farkı vardı kendi halinde mütavazi bir görünümü vardı sanki o zamanlar gözümüzde Ama bu son zamanlarda o Kadar ukala o kadar laubali kendini beyenmiş bir tarz takınmaya başladıki Hayretler içindeyiz demekki insanları tanımak için uzun süre izlemek lazımmış .

29
3
yanıtYanıtla
REMUS:

KIZIM NE UGRASIYORSUN KLIP MILPLE YETMIYORMU HIRSIZIN HARAM PARALARI

30
2
yanıtYanıtla
ismi lazım değil:

ne yüzle hala ortalığa çıkıyor. . . .

26
3
yanıtYanıtla
izmirli:

ben hayranıydım gözümde en iyi sanatçılardan biriydi, ama yanındaki dolandırıcı yüzünden artık antipati duyuyorum. ve yarışmada ne işin var neyi ispatlamaya çalışıyorsun, psikolojisi çok bozulmuş belli oluyor tavırlarından, ayrıca yüzüne yaptırdığı botoks mu neyse tam bi skandal, yapma be kızım soytarı olmayın ekranda.

25
2
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

suriyede ösonun yağmaladığı altınları Türkiye üzerinden yurt dışına pazarlayan reza zarab tonlarca altın yürütünüz bu savaşta. .

24
2
yanıtYanıtla
ga:

o hırsız kocayı kendine layık gördüğünde senin işin bitmişti evet güzel müzik yapabilirsin ama artık seni o bile paklamaz

23
2
yanıtYanıtla
abc:

Kadına bir şey diyemiyorum. . Çünkü o ağladığı günlerde onunla beraber ağlayıp . . . Koyun koyun oy kullananlara müstehaktır diyorum. . O paraları çatır çatır yerken siz koyunların önünede bir makarna bir kömür atarlar mutlu olursunuz gönlü bol insanlarsınız. .

21
2
yanıtYanıtla
burcu darginmobilWeb@haberler.com:

Yukaridaki arkadaslara katiliyorum hepsi dogru soyluyor cunku onlar icin namus onemli degil oncelik paradir

18
1
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Bakalım saltanatı nereye kadar sürecrk nasılsa iranlı şarlatan az zaman sonra kaçar

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title