Haberler

Dünyanın En İyi Ligi Değişmedi: İspanya Ligi Yine Zirvede!

Güncelleme:

İspanya Ligi üst üste 5. kez dünyanın en güçlü futbol ligi seçildi. Spor Toto Süper Lig, 2013'e göre 14 basamak gerileyerek 27. sıraya yerleşti.

İspanya Ligi, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından üst üste 5. kez dünyanın en güçlü futbol ligi seçildi. Spor Toto Süper Lig 2013'e göre 14 basamak gerileyerek 27. sıraya yerleşti.

İSPANYA ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

IFFHS'nin 2014 yılına ilişkin sıralamasında İspanya La Liga son 5 senede olduğun gibi zirvedeki yerini korurken, Spor Toto Süper Lig ise 13. sıradan 27. sıraya geriledi. 2014 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi'nin iki finalisti Atletico Madrid ve Real Madrid'i bünyesinde bulunduran La Liga, iki basamak yükselerek listenin ikinci sırasında yer alan İtalya Serie A'ya 263 puan fark attı. İngiltere Premier Lig ise geçen yıla göre bir sıra gerileyerek 3. sırada yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (6)

M.Doğan:

HADİ İLK . 8e GİREMEDİK ANLADIM DA. 27. NE DEMEK ARKADAŞ

12
3
yanıtYanıtla
Ö.PINAR:

27 mi ? İNGİLTERE, İSPANYA, ALMANYA, İTALYA, FRANSA, ARJANTİN, HATTA AMERİKA HİNDİSTAN JAPONYA YUNANİSTAN LİGİ DİYELİM EEE GERİ KALAN LİG HANGİSİ ? HANGİ LİG BİZİMKİNDEN BÜYÜK KIBRIS RUM LİGİ Mİ CEZAYİR LİGİ Mİ ?? TAMAMEN SAÇMA Bİ DURUM ÜLKE FUTBOLU OLARAK GERİDE OLABİLİRİZ AMA 27. SIRADA OLACAK ŞEKİLDE DİYE DÜŞÜNMÜYORUM. .

3
6
yanıtYanıtla
realite:

her şeye rağmen bence ilk 10 dayız dır. . . . r. carlosun alexin, snejderin oynadığı lig o kadar altta olamaz. .

1
5
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

15.sırada falan olmamız lazım en kötü 27olması imkansız iyi sallamıslat

2
2
yanıtYanıtla
DadashMobil-ANDROID:

Yalan haber her zaman ki gibi

0
1
yanıtYanıtla
osmanliMobil-ANDROID:

bunun anlamı fener gs kollanicak diye futbolun anası ağladı.simdi haksız kazandıkları penaltı ve karşı takımı eksilten hakemleriyle oturup düşünsün utanmazlar..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title