Haberler

Dünya Şampiyonuna Validen Ödül

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, İtalya'da düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcu İlknur Gedik'i ödüllendirdi.

Vali Yılmaz, şampiyonada 50 kiloda Light contact branşında altın madalya kazanan 17 yaşındaki İlknur Gedik'i makamında kabul ederek, genç sporcuyu tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Şampiyonada Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil eden milli takımın tüm sporcularına teşekkür ettiğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bizim sevincimiz, ilimizden de bu takımda bir sporcumuzun bulunmasıdır. Yurtdışında bayrağımızı dalgalandırdıkları için ve bize milli ruhu yaşattıkları için hem İlknur kızımıza hem de milli takımımızdaki tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda emeği geçen hocamıza da teşekkür ediyorum."

Şampiyon Gedik de başarılı olmasında emeği geçen hocalarına, kendisini destekleyen veya desteklemeyen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Daha sonra Yılmaz, Gedik'liyi yarım altınla ödüllendirdi.

Kabulde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Kick Boks Kütahya İl Temsilcisi Ahmet Arabacı ve Gedik'in antrenörü Cengiz Taşdelen de bulundu. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

İlknur Gedik Şerif Yılmaz Kütahya İtalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title