Haberler

Dumanlı ve Karaca'nın Getirildiği Adliyede Kavga Çıktı

Güncelleme:

Hafta sonu gözaltına alınan Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilirken, adliye koridorunda avukatlar ve polis arasında kavga çıktı.

14 Aralık Operasyonu'nda gözaltına alınan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı'nın ifade verme işlemi tamamlandı. Dumanlı ve Karaca tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

TÜM ŞÜPHELİLERİN İFADESİ ALINDI

Karaca'nın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde saat 15.00 sıralarında başlayan savcılık ifadesi yaklaşık 7 saat sürdü. Saat 16.30'da başlayan ifade alma süreci 6,5 saat sürdü. Böylece, gözaltındaki tüm şüphelilerin ifadesi alınmış oldu.

TUTUKLAMA TALEBİYLE MAHKEMEYE

Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Savcı 4 kişiyi de adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk etti. 1. Sulh Ceza Hakimi Bekir Altun ifadeleri almaya başladı. İlk olarak Dumanlı duruşma salonuna alındı.

ADLİYE KORİDORUNDA KAVGA

Ekrem Dumanlı'nın 3 avukatı da müvekkili hakime ifade verirken içeri girmek istedi ancak hakim sadece bir avukata izin verdi. Bunun üzerine avukatlar ve adliye koridorlarında güvenlik önlemi alan polis arasında arbede çıktı.

"YEZİDLERE BOYUN EĞMEK YOK"

Ekrem Dumanlı hastane girişinde iki işaret parmağını havaya kaldırarak kendisini görüntüleyen kameralara, "Yezidlere boyun eğmek yok. Demokrasiden dönüş yok. Özgürlükten dönüş yok" dedi. Dumanlı çıkışta da, "Allaha emanet olun. Vatan sağolsun" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hidayet Karaca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (79)

SABIR TAŞI:

On yıl AK PARTİ ile birlikte oldunuz, icraatlarını takdirle desteklediniz de, Sayın Erdoğan''''la Pastalar kestiniz de, Türkçe olimpiyatları 10. yıl şerefine 1 TL hatıra parası dahi bastı bu hükumet size; ne oldu da 2013 yılı 17 Aralık''''ta YOLSUZLUK İDDİALARI ile bu Hükumetin defterini dürme kararı aldınız?!. . İstediğiniz kadrolara yerleşince cesaret mi geldi sizlere?!. . Arkadan hançerlemek diye buna derler herhalde?!. . Yolsuzlukları deşifre hikaye. . . onu külahıma anlatın siz!. . Asıl amaç. . . Hizmet. . . Kime hizmet?!. . (Anlayana kadar tekrar. . . tekrar. . . . )

28
23
yanıtYanıtla
M.C:

17 ARALIKA NE GEREK VARDI

yanıt0
yanıt2
GAME OVER:

TEMİZSEN KORKMA EKREM. . . AMA SENİ ENDİŞELİ GÖRDÜM

27
21
yanıtYanıtla
ANTİEKREM:

Ne temizi?Vatan haini bunlar. . . Köpeksiz köyü bulmuşlar, deyneksiz geziyorlardı. . .

yanıt6
yanıt3
siyah kalem:

en azından bakan çocukları gibi tutuklanırken yüzünü kapatmıyordu bir suçlu gibi

yanıt5
yanıt4
MURAT:

çok ıyı oldu gec bıle kalındı cemaatmıs hepsi yalan dolan

21
26
yanıtYanıtla
ali al:

Hizmet deyip yezit olanlara yazıklar olsun.

20
20
yanıtYanıtla
CESİ:

Bu Millet haşhaşiler ile onların hizmet ettiği İsrail'' e de boyun eğmez ! Hangi basının susturulmasından bahsediyorsunuz, madem basın susturuldu, onların uzantıları nasıl bu kadar pervasızca yayın yapabiliyor hala ?

19
20
yanıtYanıtla
ahmet:

sen neyin kafasını taşıyorsun

yanıt1
yanıt1
mustimobilWeb@haberler.com:

Olmayan ergenekondada bağırmanızı isterdik ama geç değil bildiklerinizi vede gizli gerçekleri söyleme zamanı...

35
4
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title