Haberler

DP'den Yaşar'a Ziyaret

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Yenimahalle'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal, Yaşar'la sohbet ederek Türkiye'de yaşanan sorunlara değindi.

"ÜLKEDE BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLANMALI"

Türkiye'de sorunların gün geçtikçe önlenemez hale geldiğine vurgu yapan Uysal, ülkede birlik ve beraberliğin sağlanması için önemli adımların atılması gerektiğini ifade etti. Uysal, "2015'deki genel seçimlere hazırız. DP olarak Türkiye'nin uçlara kaymış siyasetini yeniden ortak paydada toplama gayretiyle milletin huzuruna çıkacağız" dedi.

"BİZLER VAR OLDUKÇA HERKES KARDEŞÇE YAŞAYACAKTIR"

Türkiye'nin ne şartlar altında mücadele edilerek kurulduğunun unutulmaması gerektiğini ifade eden Yaşar ise, "Ülkesini seven herkesin ortak bir gayesi var. O da herkesin eşit ve huzurlu bir biçimde yaşadığı bir Türkiye görmektir. Bizler var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan herkes, eşit yurttaş olarak, kardeşçe yaşayacaktır. Birlik oldukça bu ülkeyi böldürmeyeceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gültekin Uysal Demokrat Parti Yenimahalle Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title