Haberler

Dostlar Tiyatrosu, Kış Sezonunda 109 Kez Perdelerini Açtı

Güncelleme:

Dostlar Tiyatrosu, 2013-2014 kış sezonunda İstanbul ve yurt genelinde 4 ayrı oyunla 109 kez perdelerini açtı.

Sezon boyunca binlerce tiyatro severi selamlayan Dostlar Tiyatrosu ve Genco Erkal, kış sezonunu 27 Nisan 2014, Pazar günü saat 16:00'da, Trump Gösteri Merkezi'nde "Kerem Gibi" ile kapatıyor.

Dostlar Tiyatrosu; 2013 – 2014 tiyatro sezonu boyunca başta "Yaşamaya Dair – Bursa Cezaevi'nden Mektuplar" olmak üzere "Ben Bertolt Brecht", "Kerem Gibi" ve "İnsanlarım"ı seyirciyle buluşturdu. İstanbul ve yurt genelindeki turnelerde 4 ayrı oyunu 109 kez sahneleyerek binlerce kişiyle buluşturan Dostlar Tiyatrosu ve Genco Erkal, Türkiye'nin dört bir yanından tiyatro severlerle bir araya geldi.

Dostlar Tiyatrosu tarafından sahnelenen bütün oyunlarda yer alan aynı zamanda "Kerem Gibi" ve "İnsanlarım"ı tek başına sahneleyen usta oyuncunun oyunları da ya kendi uyarlaması ya da onun imzasını taşıyor.

Sezon içinde Sravinski'nin "Askerin Öyküsü"nü ve Fazıl Say'ın "Nazım Oratoryosunu" da seslendiren Erkal, kış sezonunun son oyunu için 27 Nisan 2014, Pazar günü saat 16:00'da Trump Gösteri Merkezi'nde "Kerem Gibi" diyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Dostlar Tiyatrosu Genco Erkal İstanbul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title