Haberler

Doktor Canlı Yayında Kaka Dersi Verdi

Güncelleme:

Kanal 7 ekranlarında vatandaşları bilgilendiren Feridun Kunak "Kakanızı kontrol edin" diyerek oyun hamuruyla hazırladığı kakaları canlı yayında gösterdi.

Kanal 7'de vatandaşları sağlık konusunda bilgilendiren Feridun Kunak, ekran başındakileri şaşırtan bir yayına imza attı.

"SAĞLIKLI KAKA NASIL OLUR"

"Sağlıklı kaka nasıl olur?" konulu programda anlattıklarını hazırlanan maketler üzerine gösteren sunucu, ekran başındakilere 'kakanızı kontrol edin' dedikten sonra sağlıklı kakanın nasıl olması gerektiğini gösterdi.

Oyun hamurlarıyla oluşturulmuş kaka örneklerini izleyenlere gösteren sunucu, kakanın neden farklı şekiller aldığını ve ne yapılması gerektiğini de anlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Feridun Kunak Kanal 7 Kaka Medya Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

almobilWeb@haberler.com:

Agzina dolsun feridun Konan pislik birde doktorum diye geciniyor

7
70
yanıtYanıtla
mngMobil-ANDROID:

akp medyasından herşey beklenir. Hatta o kazaları ağızlarına atsalarda şaşırmam

14
58
yanıtYanıtla
EfemobilWeb@haberler.com:

Kaka Peygamber efendimizin sahabelerinden Yahudiler aşağılamak için dışkıya bu ismi koymuşlar bizde kullanıyoruz.. Tıpkı Kara böceğe Kara Fatma dediğimiz gibi tıpkı köpeklerimize Arap arap diye isim taktığımız gibi... dışkı diyin kardeşim çiş deyin.

49
5
yanıtYanıtla
KralmobilWeb@haberler.com:

İyrenç

9
38
yanıtYanıtla
ŞaMobil-IOS:

Gerçekten gerekli ve faydalı bilgiler veriyor insanın dışkısından belli oluyor bagırsak problemleri

41
2
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

beyinsiz adam:)

12
31
yanıtYanıtla
MuroMobil-IOS:

Bizim millet bu yüzden hep kaybediyor. Yorumlara bakiyorumda nerdeyse adami linc edecsiniz. Ben isvecte yasiyorum ve buradaki doktorlar yillardir Ferudun beyin söylediklerini söylüyorlar.

38
2
yanıtYanıtla
SerberstMobil-IOS:

Cok güzel anlatmis bence. Ne var bunda. Faydalanin iste.

30
3
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Herkes ihtiyaci olani aliyor konudan

30
2
yanıtYanıtla
Sade VatandaşMobil-IOS:

Oturduğu yerden Başkalarını aşağılayanlar, ne hayrınız dokundu ki millete? Herşey insanlar için ve doğal birşeyden bahsediliyor, gayet güzel anlatılmış!!!

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title