Haberler

'Kaçak Gelinler' Dizisinin Setinde Tecavüz Skandalı

Güncelleme:

Set oyuncularını taşıyan 2 prodüksiyon şoförünün figüran oyunculardan genç bir kıza tecavüz ettiği iddiası, sektör çalışanlarını şoke etti.

Star TV’nin ‘Kaçak Gelinler’ dizisinde tecavüz skandalı yaşandı. İddiaya göre geçen hafta set oyuncularını taşıyan 2 prodüksiyon şoförü, figürasyon olarak dizide görev alan bir genç kıza tecavüz etti.

17 YAŞINDAKİ KIZ ŞİKAYETÇİ OLDU

17 yaşında olduğu öne sürülen genç kız şoförlerin kendisiyle zorla beraber olduğunu belirterek polise şikayetçi oldu.

POLİS SETİ BASTI

Hafta içi seti basan polis ekipleri 25 - 30 yaşlarında olduğu ifade edilen 2 şoförü gözaltına aldı. Yaşanan bu olay diğer dizi oyuncularının büyük tedirginlik yaşamasına neden oldu.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELDİ

Dizinin yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada; olayda söz edilen taşeron firma çalışanı olan kişilerin 'Kaçak Gelinler' setiyle bir ilgisinin bulunmadığı, olayın setle ilgisi olmayan kişiler tarafından yaşandığı ve olayın emniyet yetkililerine aktarıldığı bildirildi.

Yapım şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Bugün (08.09.2014) internet sitelerinde yayınlanan ve ''Kaçak Gelinler'' dizi setinde yaşandığı iddia edilen ''Skandal'' başlıklı haberlerle setimiz ve şirketimizin herhangi bir ilgisi yoktur. Setimizde kesinlikle böyle bir olay yaşanmamıştır. Yapılan araştırma sonunda şirketimize dışarıdan hizmet veren taşeron firma personelinin özel yaşamında meydana geldiği iddia edilen bir olay olduğu ve hukuki sürecin başlaması için olayın ilgilileri tarafından Emniyet birimlerine gerekli şikayetlerin yapıldığı öğrenilmiştir.

Olayda bahsi geçen kişilerin hiçbiri ''Kaçak Gelinler'' dizisi figürasyonu değildir. Bu olayın ''Kaçak Gelinler'' dizi setine mal edilmesi bizi son derece üzmüştür. Setimizle hiçbir ilgisi olmayan bu olayın içinde ismimizin yer alması da düşündürücüdür. Olayı kasıtlı olarak yanlış bir şekilde sanki setimizde yaşanmış bir olaymış gibi kamu oyuna aktaran kişi ve kurumlar hakkında her türlü cezai işlem ve tazminat haklarımızı da kullanacağımızın bilinmesini isteriz. Bir an önce gerekli düzeltmelerin siz sayın basın mensupları tarafından yapılmasını önemle arz ederiz.''

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kaçak Gelinler Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

hakan ipek:

laa bu filmin ve dizilerin icine tukirim beenn resmeenn ahlak duzenini bozmak üzereee kız cocukları bi cok erkekle fingirdiooooo yarı cıplak geziolarrrr kaldırılmalı bu dizilerr

66
6
yanıtYanıtla
sessiz cıglık:

Kaldırın kardesim sacma sapan dizileri nedir bu ya ahlaksızlık diz boyu dizide kacak gelinmiş kızlara cok guzel örnek oluyorlar oyuncular

56
3
yanıtYanıtla
zeynep:

Dizilerin durumu vahim vahim olmasında sokaklardaki yarı çıplak gezenler artistleri geçtiler. . Et görmekten midem bulandı

39
6
yanıtYanıtla
GAMZE:

teettürlülerinde saçları hariç heryerleri meydanda

yanıt0
yanıt1
6000m@m.m:

Gezi zekalidir bunlar

19
23
yanıtYanıtla
UM:

NORMAL BİR DURUM DİZİDEKİLER DE AYNI ŞEYİ YAPIYOR

36
5
yanıtYanıtla
evettm@m.m:

Çokk doğru,dizi sanki çok mu seviyeli,iğrenç ötesi

yanıt0
yanıt0
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

Beşerin derdine KUR an dır derman KUR ansız canavardan beterdir insan!

36
4
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

TÜRKİYE BURASI HERŞEY OLUR. KUNDAKTAKİ BEBEYE TECAVÜZ EDENLERİN OLDUĞU YERDE HİÇ ŞAŞIRMADIM.

20
14
yanıtYanıtla
Erzincan''lı:

Bu yorumu yapan bir insan en az bu işi yapan kişi kadar insafsızdır bence. Bu ülkede 70 küsür milyon insan yaşıyor ve herkesi aynı kefeye koyuyor ki bunların içinde kendi akrabaları ve tanıdıkları da var.

yanıt0
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title