Haberler

Devrilen Otobüsten Çıkarılan Turistler Özçekim Yaptı

Güncelleme:

Nevşehir'de turistleri taşıyan otobüs, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda yan yattı. Yan yatan otobüsten yara almadan kurtulan ve bagajdan tahliye edilen turistler, özçekim yaparak yaşadıkları heyecanı kaydetti.

BAGAJDAN ÇIKARILDILAR

Kazadan yara almadan kurtulan turistler, otobüsün bagajından tahliye edildi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Acer yönetimindeki 38 AY 808 plakalı otobüs, Uçhisar-Göreme yolu Cevizlibağ Vadisi'nde kar yağışı nedeniyle yolda kalan otomobile çarpmamak için sürücünün manevra yapması sonucu yan yattı.

ÖZÇEKİM TELAŞI

Yamaca yaslanan otobüsün kapıları açılmayınca 30 kişi, yataklık bölümünden geçtikleri bagajdan tahliye edildi. Kazadan yara almadan kurtulan turistlerden bazılarının otobüsten çıktıktan sonra özçekim yaptığı görüldü. Otobüs yolcuları, otobüs şoförünün yolda kalan otomobile çarpmamak içim frene basmak zorunda kaldığını, bu nedenle otobüsün yan yattığını söyledi. (Özçekim=Selfie)

Kaynak: AA / Güncel

Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (11)

özçekim ?:

öbür tarafa yatsa görürdüm öz çekimi ?

15
0
yanıtYanıtla
YOLCU:

YİNE Mİ METRO

7
4
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

bize akilli turist gelmez zaten

9
0
yanıtYanıtla
KartalıM:

Öz çekim konusuna bak . . . Ölürkene :D

7
0
yanıtYanıtla
gülistan:

millet can derdinde bunlarda selfie derdinde hey allahım ya!!!

6
0
yanıtYanıtla
ahaha:

chan ile kaza qeyfiiii

4
0
yanıtYanıtla
fuzuli:

büyük gecmiş olsun turistlerede macara olmuştur artık o anı ölümsüzleştiriyorlar şükür kimseye bir şey olmamış

3
0
yanıtYanıtla
csr:

yazık onları kurtarmak için o soğukta bekleyen askerlerimize.

2
0
yanıtYanıtla
DASO:

böylesi kazalarda en dogrusu panik yapmamak ve sakin olmak, sonucta o kadarda abartilacak büyük bir kaza degil, olsa zaten selfie cekmeye bile imkanlari olmazdi

2
0
yanıtYanıtla
AKPliMobil-IOS:

Kesin koreli falandır turistler tam özçekim hastası hepsi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title