Haberler

Derekapı Boğa Güreşleri Şenlikleri, Off-road Yarışlarıyla Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Off-road yarışlarından detaylar- Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci ile röportaj- Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ile röportaj- Araç sürücüsü ile röportaj Derekapı Boğa Güreşleri Şenlikleri, off-road yarışlarıyla başladı Yusufeli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 15. Derekapı Boğa Güreşleri Şenlikleri, off-road yarışları ile başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Off-road yarışlarından detaylar- Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci ile röportaj- Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ile röportaj- Araç sürücüsü ile röportaj Derekapı Boğa Güreşleri Şenlikleri, off-road yarışlarıyla başladı Yusufeli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 15. Derekapı Boğa Güreşleri Şenlikleri, off-road yarışları ile başladı.Derekapı mevkisinde oluşturulan yapay parkurdaki yarışlara Artvin ve ilçelerinden 27 off-road pilotu katıldı.S-1 ve S-2 ketagorilerinde yapılan yarışlarda parkurdaki tümsekte off-road araçlarının yerle temasının kesilmesi izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Arhavi Doğa Sporları ve Off Road Kulübü'nden pilot Hüseyin Güngör ve yardımcı pilot Mehmet Zeki Atabey S-1 kategorisinde birinci olurken, S-2'de birinciliği Şavşat Off Road Dağcılık ve Fotoğrafçılık Kulübü'nden pilot Davut Hakan Berk ve yardımcı pilot Murat Çakal kazandı.Yarışlarda dereceye girenlere para ödülü verildi.Off-road aracı kullanan Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci, bu tür organizasyonların Artvin'in ve ilçelerinin tanıtımında önemli olduğunu söyledi.Dereci, yaşadığı pist deneyimiyle ilgili, "Bu araçlar özel donanımlı araçlar. Böyle parkurlarda araç sürmek deneyim ve tecrübe gerektirmekte. Güzel hazırlanmış bir parkur özellikle su dolu çukur ayrı bir coşku verdi" ifadelerini kullandı.Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ise her yıl yaklaşık 18 etkinlik gerçekleştirdiklerine dikkati çekerek, "Geçen hafta Sarıgöl Dutluk mevkisindeki boğa güreşleri düzenledik. Bu hafta önümüzdeki pazar gününe kadar Derekapı Boğa Güreşleri şenlikleri kapsamında bir dizi faaliyet var. Bunlardan ilkini off-road yarışları ile başlattık. Tüm vatandaşlarımızı bu şenliklerimize bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Eyüp Aytekin Arhavi Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title