Haberler

Derbi Maç Yolunda Kazada Ölen Galatasaraylı Uğur, Toprağa Verildi

Galatasaray- Beşiktaş derbisini izlemek için 4 kişiyle gittiği İstanbul'da içinde bulundukları otomobile bir tankerin çarpması sonucu yaşamını yitiren 26 yaşındaki Uğur Çolak, memleketi İzmir'in Bergama ilçesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Galatasaray- Beşiktaş derbisini izlemek için 4 kişiyle gittiği İstanbul'da içinde bulundukları otomobile bir tankerin çarpması sonucu yaşamını yitiren 26 yaşındaki Uğur Çolak, memleketi İzmir'in Bergama ilçesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Dün (Pazar) saat 06.00 sıralarında İzmir'den Galatasaray - Beşiktaş maçını izlemeye gelen Uğur Çoban, Erkan Dündar, Fatih Genç, Sezgin Ateş, Ümit Çoban'ın içinde olduğu 35 F 3441 plakalı otomobile, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Aziz Öztürk yönetimindeki 34 VEG 43 plakalı tanker arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içinde 2 kişi sıkıştı, 3 kişi de kendi imkanlarıyla dışarı çıktı. Hurda yığınına dönen araç içinde sıkışan 2 kişiyi olay yerine gelen itfaiye ekipleri yoğun çalışmalar sonucu dışarı çıkardı. Araçta sıkışanlardan Uğur Çoban'a kaza yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İstanbul'daki çeşitli hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Fatih Genç'in dışındaki diğer 3'ü ise taburcu edildi.Fanatik Galatasaray taraftarı olan ve Bergama Belediyespor taraftar grubu 'Çılgınlar'ın üyesi olan Uğur Çoban'ın kazanın ardından Bergama Devlet Hastanesi'ne gönderilen cenazesi bugün yakınları tarafından alınıp, son kez Gaziosmanpaşa Mahallesi, Semiha Sokak'taki evine getirildi. Cenaze evin önüne geldiğinde anne Ayten ve baba Mehmet Çoban gözyaşlarına boğuldu. Burada helallik alınmasının ardından Çoban'ın cenazesi öğlen Gaziosmanpaşa Camisi'ne götürüldü. Buradaki cenaze törenine CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, MHP Bergama İlçe Başkanı Sercan Akman, Bergama Spor Kulübü Başkanı Hakkı Özlü, Çoban'ın babası Mehmet Çoban, kazayı yaralı olarak atlatan sanayide kaportacılık yapan amcası Ümit Çoban, eniştesi Erkan Dündar ve arkadaşı Sezgin Ateş ve yakınlarının da aralarınad bulunduğu yaklaşık 1500 kişi katıldı. Galatasaray Spor Kulübü ve Ultraaslan Taraftar Grubu cenazeye çelenk gönderdi. Cenazede güçlükle ayakta durabilen baba Mehmet Çoban taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından Çoban'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, ilçe mezarlığına götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kazayı yaralı atlatan enişte Erkan Dündar, kaza sırasında otomobili kendisinin kullandığını belirtip, "Bazı gazetelerde alkollü olduğumuza dair haberler çıkmış. Ancak, hiçbirimizde alkol yoktu. Otomobilde bira kasası olduğu doğru. Ancak, bu biralar bir firmada dağıtım işinde çalışan kayınbiraderim Uğur'un bir müşterisinden iade olarak aldığı, otomobilde kalan biralardı" dedi.

Öte yandan, direksiyon başında uyuklayarak kazaya neden olduğunu ileri sürülen tanker şoförü Aziz Öztürk ise tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Çoban Beşiktaş Bergama İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title