Haberler

Denizli'deki Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Denizli'nin Çal İlçesi'nde iki otomobilin karşılıklı çarpıştığı kazada yaşamını yitiren 4'ü aynı aileden 5 kişi toprağa verildi.

Denizli'nin Çal İlçesi'nde iki otomobilin karşılıklı çarpıştığı kazada yaşamını yitiren 4'ü aynı aileden 5 kişi toprağa verildi.

Kaza, dün (pazar) saat 19.00 sıralarında, İsabey Mahallesi Yazıraltı Mevkii'nde meydana geldi. Çal'dan Denizli yönüne giden 41 yaşındaki Bülent Coşkun yönetimindeki 20 ES 113 plakalı otomobil, 67 yaşındaki Mustafa Yeşilyuva yönetimindeki 20 NP 056 plakalı otomobille karşılıklı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle içerisinde 6 kişi bulunan 20 NP 056 otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada şarampole düşen otomobildeki sürücü Bülent Coşkun, eşi 42 yaşındaki Ayşe Coşkun, kayınpederi 85 yaşındaki Nuri Kölem ile diğer otomobilin sürücüsü 63 yaşındaki Mustafa Yeşilyuva olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada Coşkun çiftinin oğlu Nuri Efe Coşkun, Nuri Kölem'in eşi Gülsüm Kölem, zihinsel engelli oğulları Nacip Kölem ve diğer aracının sürücüsünün eşi Ümmü Gülsüm Yeşilyuva ise yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Nacip Kölem'in de yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı 5'e yükseldi.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Kazada ölen aynı aileden Nuri Kölem, zihinsel engelli oğlu Nacip Kölem, damadı Bülent Coşkun ve damadının eşi Ayşe Coşkun için bugün Güney İlçesi Hamidiye Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Güney Kaymakamı Fatih Bayram ile ailenin yakınları katıldı. Cenaze namazını, Buldan Müftüsü Sedat Çakar kıldırdı. Hamidiye Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından aynı aileden 4 kişinin tabutları, cenaze aracından çıkarılarak cami önünde hazırlanan masalara kondu. Tabutların üzerlerine Ayşe Coşkun'un eşarbı konulurken, diğerlerine ise kazakları kondu. Nuri Kölem, zihinsel engelli oğlu Nacip Kölem, damadı Bülent Coşkun ve eşi Ayşe Coşkun için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Cenaze namazlarının ardından 4 kişinin cenazeleri mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

MAHALLEDE ÜZÜNTÜ HAKİM

Kazada hayatını kaybeden Bülent Coşkun ile eşi Ayşe Coşkun'un tek çocukları olan ve kazada bacakları kırılan 9 yaşındaki Nuri Coşkun'un Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Ailenin akrabası olan Yılmaz Sarıkuş, mahallede büyük acı olduğunu, aynı aileden 4 kişiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, 9 yaşındaki Nuri Coşkun'un kazadan yaralı kurtulduğunu ancak annesi ve babasını kaybettiğini söyledi.

Öte yandan diğer otomobilin sürücüsü 63 yaşındaki Mustafa Yeşilyuva ise Çal'ın Akkent Mahallesi'nde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Coşkun Ayşe Coşkun Denizli Çal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title