Haberler

Denizli'de Ramazan Etkinliklerine Binlerce Kişi Katılıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri, İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen çeşitli programlarla devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinlikleri, İncilipınar ve Adalet Parkı'nda gerçekleştirilen iki farklı gösteri ile devam etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği etkinlikler kapsamında, Adalet Parkı'nda "Aşıklarla Gönül Sohbetleri" programı sunuldu. Programda, Ozan Nihat ve Aşık Ayten Gülçınar sahne aldı. İki aşık seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle vatandaşları sıcak yaz gecesinde coşturdu. Binlerce Denizlilinin yoğun ilgi gösterdiği programda, aşıkların atışması ve söylediği şiirler büyük beğeni topladı. Ramazan etkinliklerinin İncilipınar Parkı'ndaki programında ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı sahne aldı. Vatandaşlar, mehteran takımının konserini ilgiyle izledi.

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayının manevi ruhunu yaşatmak için her gün farklı bir etkinlik düzenlediği programlara ek olarak, camilerde şerbet dağıtımının yapıldığı ifade edildi. Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunda, hayırseverlerin katkılarıyla kurulan Ulu Cami yanındaki iftar çadırında ise her gün 5 bin kişinin orucunu açtığı kaydedildi.Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin eski Ramazan aylarına duyulan özlemi gidermek için düzenlediği etkinliklerde, birbirinden farklı yıldızlar da sahne alacak. Bu kapsamda, Yunus Çoban, Ahmet Özhan, Yavuz Seçkin, Sami Özer, Mustafa Caymaz, Orhan Hakalmaz, Kevser Kız İlahi Grubu, Okan Uslu, Muhammed Emin Ayaz, Sadi Cesuroğlu, İsmail Barkan, Bedirhan Gökçe, İkbal Gürpınar, İbrahim Sadri, Grup Laçin ve Yalın gibi bir çok sanatçı Denizlililerle buluşacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski Ramazan aylarına duyulan özlemi gidermek için birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek, tüm Denizlilileri Ramazan programlarına davet etti. Denizli'de 7 yıldır Ramazan ayının çok farklı yaşandığını vurgulayan Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl da çeşitli etkinlikler hazırladık. Bir ay boyunca Denizli'nin her mahallesinde vatandaşlarımız ile birlikte olacağız. Her gün bir mahallemizde iftar yemeği düzenleyerek, gönül sofralarında orucumuzu açıp, dertleşeceğiz" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title