Haberler

Deniz Seki'nin Annesi Zor günler Yaşıyor

Güncelleme:

Seki'nin annesi kızı hakkında son günlerde çıkan haberler için, "Kızımdan hiç haber alamıyorum. Keşke nerede olduğunu bilsem." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Uyuşturucu temin etmek suçundan aldığı hapis cezası onandıktan sonra kayıplara karışan Deniz Seki'nin izini sadece polisler değil gazeteciler de sürüyor. Deniz'in en son Tuzla'da saklandığı öne sürüldü. Millet Gazetesi'nin haberine göre Deniz, Tuzla'da tripleks bir villada yaşıyormuş. Ne alışverişinden ne de eğlencesinden geri kalmıyormuş. Sokağa çıkarken tanınmamak için büyük şapka ve gözlük takıyormuş. Evinin verandasında dostları için partiler düzenliyormuş. Ancak elbette rahat değilmiş. Sıkıntıdan çok kilo almış.

AİLESİ PERİŞAN

4 yıl 2 aylık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Deniz 5 aydır kaçıyor. Aslına bakarsanız teslim olsaydı cezasının 5 ayı bitmişti. Kaç kaç nereye kadar? Sadece kendisi değil ailesi de perişan.

Seki'nin annesi bu iddiallardan sonra şu açıklamaları yaptı, "Hiç iyi değilim. Ben annesiyim kızımın nerede olduğunu bilmiyorum, insanlar nereden biliyor ve nasıl buluyorlar" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

"KIZIMDAN HİÇ HABER ALAMIYORUM"

Kızına para gönderdiği iddiası için söyledikleri ise çaresizliğini gösteriyordu: "Siz herhalde şaka sanıyorsunuz bu işleri. Derin bir kuyunun içinde oturan bir anneyim. Kızımdan hiç haber alamıyorum. Keşke nerede olduğunu bilsem."

2009 yılında Bakırköy Kadın Tutukevi'nde yatan Deniz Seki'yi annesi Güler Seki elinde çiçeklerle ziyaret etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Deniz Seki Tuzla Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

EMPATİ:

İnsanları hayatı konular hakkında degerlendırırken empatı yapmak gerekır bır zamanlar bayhan için cezaevıne gırmiş biri halka örnek olamaz dıye milyonların önunde belkıde kalbını çok kırmıstı ve sımdı aynı durumda kendisi karsı karsıya ama aradakı fark bayhanın cezası neyse katlanması onun ise halen ortalarda olmaması ne oldum degıl ne olucam demelı insan. . .

7
0
yanıtYanıtla
Kerem e.mobilWeb@haberler.com:

Her ne olursa olsun deniz seki sucsuz adalete lafım yok ama her ne olursa olsun deniz sekinin yanındayım hepte olucam. Deniz seki ne olursa olsun haksı yere yatmana izin vermicez

0
0
yanıtYanıtla
melek:

kesinlikle cezasını çekmeli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title