Haberler

Deniz Seki Görüşte İlk Onu Sordu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, görüş gününde tansiyon problemi nedeniyle gelemeyen nişanlısı Faruk Salman'ı sordu, "Aman iyi bakın ona, ilaçlarını almayı ihmal etmesin" dedi.

Deniz Seki, görüş gününde, tansiyon problemi nedeniyle gelemeyen nişanlısı Faruk Salman'ı sordu, "Aman iyi bakın ona, ilaçlarını almayı, yemeğini yemeyi sakın ihmal etmesin" dedi.

Cezaevinde Deniz Seki'yi ziyaret eden Takvim yazarı Özgür Aras, izlenimlerini yazdı...

-Nişanlısı Faruk Salman gelmek çok istedi ama tansiyon problemi dolayısıyla kendisine 'Gelme' dedik.

"ONU SEVDİĞİMİ SÖYLEYİN"

Telefonum sürekli çalıyor; Faruk Salman, "Ne zaman giriyorsunuz? Çıkışta hemen bana haber verin, onu sevdiğimi söyleyin" cümleleri dökülüyor ağzından.

"HEPSİNE TEK TEK MAKYAJ YAPTIM"

-13 kişilik bir koğuşta kalıyor. Koğuş arkadaşlarının hepsi için "Çok iyiler" dedi. "Görüş gününde ailerinin karşılarına güzel çıksınlar, onlara da moral olsun diye tek tek makyaj yaptım, süsledim onları. Birbirimize moral verdik" dedi.

"AMAN İYİ BAKIN ONA"

-En önemli soru... "Ahh be" dedirten soru. "Faruk, nasıl iyi mi?" Ben anlatıyorum; gelmesini istemedik diye. Cevabı; "Aman iyi bakın ona. İlaçlarını alsın ihmal etmesin, yemek yesin yemekten sonra da ilaçlarını alsın..." -Kızlarıyla görüşmeye gelen yaşlı bir çiftle göz göze geliyorum. Teyze yanıma geliyor; "Bizimkilere moral vermiş. Onları karşımıza güzel gelsinler diye süslemiş. Çok teşekkür et bizim için Deniz kızımıza" diyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Faruk Salman Özgür Aras Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

corcmobilWeb@haberler.com:

İlaç derken

12
3
yanıtYanıtla
cem tuna:

Deniz Seki''nin gerçekten satıcı olduğuna ve bu işin ticaretini yaptığına inanmıyorum şahsen. . . Zira kendisi şöhret, kazancı yerinde, hepsinden önemlisi duygu insanı. . . Neden böyle bir şey yapmaya ihtiyaç duysun ki? Bu benim kişisel görüşüm. . . Bu arada gerçekten hukuken ortada öyle bir suç var ise ve suçu sabitse tabi ki cezasını çekmeli kimse kendisini hukukun üstünde göremez. . . Rüşvetçiler, yolsuzlu yapanlar, iltimasçılar, ihaleye fesat karıştıranlar kısacası suç''u ve makamı ne olursa olsun kimse hukukun üstünde olamaz. . . Deniz Seki''nin Bayhan konusundaki eleştirileri yüzde yüz haklıydı. . o ayrı ister kabul edin ister etmeyin. . .

3
3
yanıtYanıtla
ortaköy:

Deniz sekiyi realden tanıyan biriyim Tam bir erkek delisi yemeksiz yaşar ama erkeksiz yaşayamaz ceza evi muhabbetide erkeksizlikle terbiye edilmeside onun imtihanıdır belkide yinede geçmiş olsun . .

0
4
yanıtYanıtla
aycaMobil-ANDROID:

gecmis olsun deniz hanima ne diyelim insallah hayirlisiyla cikarsin yakinlarina kavusursun Allah yardimcisi olsun herkes hata yapar ama o hatadan deniz seki nin dondugune ve sucsuz olduguna inaniyorum ben

2
2
yanıtYanıtla
çelikblek:

ALLAH dediz sekiyi korusun onu çokkk seviyorum

0
4
yanıtYanıtla
MALATYALİmobilWeb@haberler.com:

Kafanizi. Yormayin. Yarin. Serbest kalirsa. Birhaftada. Başka birini bulur.Ona. iyi bakin der.NİŞANLİSİ. olacak. Adam. Nikahli. Hasta karisini. Birakiyor denizle. Uğraşiyor.ona tansiyon. Az. Bile. Saçi. Uzunun. Ahini. Alma. Yavru.

3
0
yanıtYanıtla
01:

sende kendine iyi bak deniz seki :)

0
3
yanıtYanıtla
gülen adammobilWeb@haberler.com:

bu kadini görünce aklima bayhan geliyor.

0
2
yanıtYanıtla
aycaMobil-ANDROID:

gecmis olsun deniz hanima ne diyelim insallah hayirlisiyla cikarsin yakinlarina kavusursun Allah yardimcisi olsun herkes hata yapar ama o hatadan deniz seki nin dondugune ve sucsuz olduguna inaniyorum ben

1
1
yanıtYanıtla
AlmobilWeb@haberler.com:

Sucsuz olduguna inaniyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title