Haberler

Deniz Seki'ye Kötü Haber Geldi

Güncelleme:

Deniz Seki'nin yumurtalıklarında bulunan kistin, kanser riski taşıdığı öğrenildi.

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan aldığı cezanın onanmasının ardından 6 ay firari hayatı yaşayan Deniz Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı İnfaz Kurumu'nda kalan cezasını çekiyor. Seki'nin cezaevine girmeden önce ortaya attığı iddia gerçek çıktı. Ünlü şarkıcının kanser riski taşıdığı tahlil sonuçlarıyla belgelendi.

TEDAVİ OLMAK İÇİN BAŞVURU YAPTI

Hakkında verilen mahkumiyet kararının infazına başlanan Deniz Seki, kanser riski taşıyan hastalığıyla ilgili olarak tedavi olmak amacıyla başvuruda bulunduğu öğrenildi. Yargıtay'ın Deniz Seki hakkındaki kararı onamasından kısa bir süre evvel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde yapılan tetkiklerde Seki'nin sağ yumurtalığında 10.5 cm boyutlarında bir kistik lezyon saptanmış, bunu takiben yapılan MR çekiminde 'pelviste 10.5 cm ebatlarında santralinde septasyon içeren ve kontrastlanım gösteren kistik oluşuma sahip dev kist' tespit edilmiş. Buna ilişkin tedavi evraklarını da Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından infaz savcılığına sunulmuştu.

CEZAEVİNDE ŞİKAYETİ ARTTI

Kanser riskine işaret eden bulgulardan sonra Seki'nin tedavisi yarım kaldı. 16 Kasım'da cezaevine giren Seki, ilk muayenesinde hastalıkla ilgili şikayetlerinin ciddi oranda arttığını ifade etti ve cezaevi müdürlüğüne yazılı olarak başvurdu. Seki'nin avukatı Naim Karakaya, "Maalesef bu hastalığa ilişkin eldeki tıbbi evraklar çok ciddi bir kanser olasılığına işaret etmektedir" dedi.

YANINA SECCADE VE TESPİH ALDI

Aldığı cezanın onanmasının ardından 6 ay firari hayatı yaşayan Deniz Seki'nin Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı İnfaz Kurumu'na götürülürken yanına sadece seccade ve tespih aldığı ortaya çıktı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Naim Karakaya Deniz Seki Bakırköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (56)

öfff:

hapisten yırtmak için elinden geleni yapıyor. . hergün yeni bir haber. . . .

12
25
yanıtYanıtla
hüseyin:

bu kadına 30 sene ceza verilmeli-kötü örnek ikide bir haberini yapmayın sunun

22
15
yanıtYanıtla
El TurkoMobil-IOS:

İçeri giren namaza başlıyor, hayırdır?

29
8
yanıtYanıtla
ANIMASYON ADAMmobilWeb@haberler.com:

O kadar mühim bir haber ki cumhur başkanı bütün programını iptal etti, askeriye tatbikatların, meslis de toplantılarını iptal aderek bayrakları süresiz olarak yarıya indirme kararı çıkardı.

22
9
yanıtYanıtla
Nihat koç Mobil-IOS:

Hemende namaza sarılıyor önce iç sonra aff vaybe torbası seni

14
17
yanıtYanıtla
.....:

KARAKOLUN KARŞISINDA SATIŞI YAPILAN UYUŞTURUCUYA BİRŞEY YAPMAYAN ADALET MEKANIZMASI DEVLET YÖNETİMİ DENİZ SEKİNİN İÇTİĞİ 3-5 GRAMIN PEŞİNE DÜŞÜP ADALET SAĞLADIĞINI ZANNEDECEK KADAR DÜŞÜK SEVİYEDEDİR. .

24
7
yanıtYanıtla
adaletMobil-ANDROID:

Ulan senn uyuşturucu sat göstermelik seccade taşı.Bu hastaneye tedavi için yatar oradan da firar edip bi daha yakalanmaz buraya yazıyorum. ..

19
10
yanıtYanıtla
aksakal:

Gercek niyetini Allahtan baska hic kimse bilemez. .

yanıt13
yanıt1
metin:

arkadaslar her insan hata yapar sacma sapan yorum yapmayin Allah a hesabini kendi verecek kaldiki togbe ettiyse belki cogunuzdan Allah katinda daha ustun olacak onu ancak Allah bilir bu olaylari basina gelen bilir herkez o rahat koltugunda oturdugu yerden yorum yapmasin kanser dalga gecilmeyecek bir hastalik Allah sifasini versin yardim etsin

23
5
yanıtYanıtla
fiko:

hapise girerken seccade hapisten çıkınca ilk durağın gene meyhane :)))

15
11
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title