Haberler

Define Avcısı, 35 Metrelik Kuyuda Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:

Düzce'de fındıklıkta kazı yapan defineciler, 35 metre derinlikte bir kuyu kazdılar. Jandarma ekipleri, B.M.'yi kuyu içinde yakaladı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Fındıklı köyünde definecilerin kazdığı 35 metrelik kuyu, jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu ile ortaya çıkartıldı.

81 BASAMAKLI MERDİVEN KULLANDILAR

Definecilerin son yöntemini Kaynaşlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları başarılı operasyonla ortaya çıkardı. Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Fındıklı köyünde fındıklıkta kazı yapan defineciler, 35 metre derinlikte bir kuyu kazdılar. Define avcıları, kuyuya inmek için ise 81 basamaklı merdiven kullandılar.

KUYU İÇİNDE YAKALANDI

Kazılan toprağı kurdukları makara sistemi ile çıkartan defineciler, kuyu içerisinde gaz maskeleriyle çalıştılar. Define avcılarına yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, B.M.'yi (55) kuyu içinde yakaladı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri kuyuda inceleme yaptı. Kaçan diğer 2 şahsın yakalanması için ise jandarma çalışma başlattı.

ESKİDEN MEZARLIKTI

Fındıklı Köyü Muhtarı Hüseyin Arslan, kazı yapılan fındıklık alanın eski mezarlık olduğunu belirterek, kazının bilgisi dışında yapıldığını söyledi. Kazı yapılan arazinin sahibi Murat Uzuner da, araziyi 15 sene önce aldıklarını, eskiden mezarlık olduğunu bildiğini ancak kazıdan jandarma operasyon yapınca haberi olduğunu ifade etti.

Jandarma, kaçak define kazısı ile ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kaynaşlı Fındıklı Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (49)

sinirli:

Kazsın adamlar ya ne olacak sanki, tüm dünyada serbest definecilik. bir tek bizim ülkemizde yasak-alın teri ile kazanmaya çalışıyor adamlar -illa ki esrarmı satıp zengin olsunlar

121
4
yanıtYanıtla
aristomobilWeb@haberler.com:

anlamiyorum Tayyip okadar parayi caldi ona ses yok garibimi allahin kuyusunda enseleyin olacak ismi

44
27
yanıtYanıtla
rizeli:

defineci uyanıkların çoğu karadenizlidir

49
10
yanıtYanıtla
kürt cenco:

belli nekadar uyanık 35 metre derinlikte hala kazıyorlar yerin dibi yok hemşerim

40
3
yanıtYanıtla
hkn:

vatan haini olsaydı yakalamazdınız

33
8
yanıtYanıtla
öyleki:

benim anlamadim yakalan masarlardi eger kac metre daha kazacaklardi yada kim bir define saklamak icin okadar derin kuyu kazarki ben olsam 5 m den fazla kazmam hadi 10 olsun ama 11 olmaz asla

37
1
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

akp li hırsızlar milletin gözüne bakarak çalıyor gidin onlari da yakalayın,serefeniz varsa

21
10
yanıtYanıtla
123:

valahi 35 metrede altın olduğunu bilsem dahi okadar oğraşmam yahu nedir bu dünya sevdası anlamdm giti git sobanı yak ısın kuru ekmek neyine yetmez

29
2
yanıtYanıtla
BİZİ CEHALETTEN KORU YARABBİM:

ULAN UTANMAZLAR İHALE RANT TALAN HIRSIZLIK YAPANLARI YAKALASANIZA BE YALAKA JANDARMA ÜLKEYİ SOYANLARI YAKALAYIN DA GÖRELİM SİZİ NE İSTİYORSUNUZ GARİBANLARDAN İKİ KAZMA VURMUŞTA NE OLMUŞ İNSAN MI OLDÜRMÜŞ TERORİSTLİK Mİ YAPMIŞ ÜLKEYİ A TALAN MI ETMİŞLER

28
1
yanıtYanıtla
komedi:

35 metre. . . . nasıl bir define arıyorlar anlamadım. . . petrol kuyusu mu açıyorlardı acaba. . :))

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title