Haberler

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan Adayı Gösterilmesi

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi: "Sayın Ahmet Davutoğlu, gayreti, azmi ve inancı ile ülkemizin son on yılında önemli başarılara imza atmış bir siyaset adamıdır"

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, "Sayın Ahmet Davutoğlu, gayreti, azmi ve inancı ile ülkemizin son on yılında önemli başarılara imza atmış bir siyaset adamıdır" dedi.

Çelebi, yaptığı yazılı açıklamada, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti Genel Başkan adayı olmasının gerek milletvekilleri gerekse il teşkilatları ile istişare halinde alınmış ortak bir karar olduğunu kaydetti.

AK Parti'nin bir partiden öte bir dava olduğunu ifade eden Çelebi, "Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile nasıl uyumlu bir yapı ve çalışma ortamı  oluşmuş ise, Sayın Davutoğlu ile de aynı uyumlu çalışmalar devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Çelebi, bu davanın liderinin benimsediği bir ismin, kendileri tarafından benimsenmesi, bu davanın sonuna kadar desteklendiği anlamına geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Her başarının arkasında gayret ve azim bulunmaktadır. Dış politikadaki başarısı ve ülkemize yapmış olduğu değerli hizmetler ile bu görevi layık bir şekilde yapacağını ortaya koymaktadır. Ayrıca Ahmet Davutoğlu'nun ismi istikrarın devamı için önemlidir. Bu vesileyle siyasi istikrarımızın mimarlarından olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Başbakan adayı Sayın Ahmet Davutoğlu'nu Ağrılı hemşehrilerim adına tebrik ediyor, üstlenmiş olduğu bu kutsal vazifede kendisine başarılar diliyorum." - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Ekrem Çelebi Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title