Haberler

D-Smart Sinema Kanalları Filmleri

21 - 31 Temmuz 2011 tarhileri arasında yayınlanacak D-SMART sinema filmlerinin künyeleri.

21/31 TEMMUZ 2011

21 TEMMUZ PERŞEMBE

SINEGOLD 21:00

THE LONDON BOULEVARD / LONDRA BULVARI ***TV DE İLK KEZ

Yönetmen: William Monahan

Oyuncular: Keira Knightley (Charlotte) , Colin Farrell (Mitchell) , Jamie Campbell Bower

Tür : Romantik / Suç

Yapım: 2010

Süre: 103 dk.

Konu: Hapisten yeni çıkmış olan Mitchel acımasız bir adam olmakla beraber hayatını bir düzene sokmak istemekte, doğru kadınla tanışıp evlenmek gibi hayaller de kurmakta olan garip bir adamdır. Hapisten çıkar çıkmaz kendisine usulsüz teklifler gelmeye başlar. Fakat o bu teklifleri reddeder. Tüm bu tekliflerin yerine ünlü bir oyuncunun çanta taşıyıcısı olmaya karar verir. Derken hayatının kadınıyla da tanışır Mitchel ama "geçmişi onun peşini bırakmaz". O da hayatını geri kazanmak için mücadeleye başlar.

22 TEMMUZ CUMA

SINEGOLD 21:00

HENRY'S CRIME / SUÇLU KİM?

Yönetmen: Malcolm Venville

Oyuncular : Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt

Tür : Komedi

Yapım: 2010

Süre: 108 Dk.

Konu: Henry (Keanu Reeves) hayalleri olmayan, hayatını amaçsızca sürdüren bir adamdır. Bir sabah kendisini bir banka soygunun içinde bulur ve suçu olmadığı halde hapse girer. Hapiste hayatını değiştirecek olan adam Max (James Caan) ile tanışacaktır.

23 TEMMUZ CUMARTESİ

SINEGOLD 21:00

WHEN A MAN LOVES A WOMAN/ ERKEK SEVERSE

Yönetmen: Luis Mandoki

Oyuncular: Meg Ryan, Andy Garcia, Philip Seymour Hoffman, Ellen Burstyn,

Tür: Dram

Yapım 1994

Süre: 126 DK

Konu: Michael (Andy Garcia) ve Alice (Meg Ryan) evli çifttir.Görünürde mutlu gözüken evlilikleri Alice in alkol problemi yüzünden büyük bir sınavla karşı karşıya kalmıştır...

24 TEMMUZ PAZAR

SINEGOLD 21:00

CENTURION / SON SAVAŞÇI

Yönetmen: Neil Marshall

Oyuncular: Olga Kurylenko, Michael Fassbender, Imogen Poots, Dimitri Leonidas

Tür: AKSİYON

Yapım: 2010

Süre: 97 DK

Konu: M.S. 117 yılında Romalıların İngiltere'yi işgali sırasında geçecek olan film Quintus Dias'ın adında bir adamın öyküsünü anlatacak. General Virilus'un efsanevi 9. Lejyonuna katılan genç adam, Pict ırkını ve liderleri Gorlacon'ı yeryüzünden silmek için ordusuyla beraber kuzeye doğru gitmeye başlayacak.

25 TEMMUZ PAZARTESİ

SINEGOLD 21:00

DICK TRACY

Yönetmen: Warren Beatty

Oyuncular: Al Pacino, Dustin Hoffman, Madonna, Kathy Bates, James Caan,

Tür: Aksiyon

Yapım: 1990

Süre: 105 DK.

Konu: Tess Truheart 'ın tek isteği, erkek arkadaşı dedektif Dick Tracy ile beraber sakin bir hayat sürmektir. Ancak şehirde bir takım kirli işler dönmektedir ve bunun arkasında da kötü adam Big Boy Caprice vardır. İşin içine bir de güzel ve dayanılmaz Breathless Mahoney girince, Tracy'nin hayatı sakin olmanın çok ötesine gider.

26 TEMMUZ SALI

SINETÜRK 20:30

DELİ DUMRUL

Yönetmen: Oğuz Yalçın

Yapımcı: Murat Çiçek

Öykü ve senaryo: Fatih Yıldız-Oğuz Yalçın

Görüntü yönetmeni: Ufuk Dinç

Uygulayıcı yapımcı: Arda Baskan

Süre: 104 DAKİKA

Oyuncular: Emir Bendiroğlu (Durul-Deli Dumrul), Sema Öztürk (Fatoş), Mustafa Üstündağ (Hüsnü Baba), Arzu Yanardağ (Psikolog Canan), Tarık Pabucçuoğlu (Can Baba)

Konu: Durul aslında özü sağlam, geleneksel değerlere sahip, milliyetçi, mert, yiğit, yardımsever, içi dışı aynı olan bir delikanlıdır ama yıllar önce sokak arasında tanımadığı ağır yaralı birine yardım etmek isterken suç üstüne kalır. Cezasını doldurduğunda artık eğitim çağı geçmiş, meslek sahibi olamamış yani "hayatı ıskalamış" biridir artık. İçeride tek öğrendiği şey "Delikanlılık Raconu"dur. Adı da "Katil"e çıkmış ve bunun bedelini de peşinen ödemiştir zaten. O halde bu hayatta var olabilmek için bu sermayeyi kullanmak farz olmuştur. Güçlüler tutmuşsa eğer köşeleri ve oyunun kuralı bu ise köşelerin kesiştiği yerlerdeki her köprünün başında artık Deli Dumrul'a rastlayacaklardır.

27 TEMMUZ ÇARŞAMBA

SINETÜRK 20:30

KARPUZ KABUĞUNDAN GEMİLER YAPMAK

Yönetmen :Ahmet Ulucay

Senaryo :Ahmet Ulucay

Oyuncular :Fizuli Caferof, Mustafa Çoban, Gülayse Erkoç, Hasbiye Günay, Kadir Kaymaz

Filmin Türü :

Drama, Aile

Orijinal Adı :

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak

1960'lı yıllar, küçük bir Anadolu köyü olan Tepecik… Recep ve Mehmet, yazları köylerinin yakınındaki Tavşanlı kasabasında çıraklık yaparlar. Recep bir karpuz satıcısının, Mehmet ise bir berberin yanında çalışmaktadır. İkisi de sinemaya delicesine tutkundur. Bu tutku sonucunda geceleri köydeki evlerinin terk edilmiş ahırında bir yandan derme-çatma bir film projeksiyon makinesi yapmaya çalışırken, bir yandan da hayatlarını tümden değiştirecek olan yönetmen olma hayalleri kurmaktadırlar.

Onların bu konudaki uğraşlarını ne kasabadaki fotoğrafçı, ne aileleri, ne de kasabadaki sinema salonunun sahibi ciddiye almaz. Sadece köyün delisi Ömer çocukların sinema sevdasının tanığı ve destekçisidir…

PERŞEMBE

AŞK TUTULMASI

SINETÜRK 20:30

Tür: Romantik Komedi

Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

Yönetmen: Murat Şeker

Yapım : 2008, Türkiye

Süre: 90 dk.

Oyuncular: Tolgahan Sayışman(Uğur), Fahriye Evcen(Pınar), Tim Seyfi, Ali Erkazan, Suzan Aksoy, Ayten Uncuoğlu, Murat Akkoyunlu, Yasemin Öztürk

Konu: 30'lu yaşlarında Fenerbahçe tutkunu, mahalle çocuğu, yakışıklı Uğur ile 25'inde kariyer tutkunu, ailesine bağlı, güzel Pınar arasında yaşanan aşkın, sadakat, rekabet, tutku ve batıl inanç temaları üzerine kurulu eğlenceli hikayesi. Kalbinde sevdalı olduğu takım Fenerbahçe ve aşık olduğu kız Pınar'a yer veren Uğur, bu iki aşk arasında bir seçim yapmaya zorlanır. Bakalım bu hikaye nereye varır? 2 Süper Film Birden ve Plajda filmlerinin yönetmeni Murat Şeker'in üçüncü filmi olan Aşk Tutulması'na Erhan Emre, Feridun Düzağaç ve Rahşan Gülşen gibi isimlerin performansları da renk katıyor.

SINEGOLD 21:00

WHAT ABOUT BOB?/ PEKİ YA BOB?

Yönetmen: Frank Oz

Oyuncular: Bill Murray, Richard Dreyfuss, Julie Hagerty, Kathryn Erbe,

Tür: KOMEDİ

Yapım: 1991

Süre: 99 DK

Konu: What About Bob?", fobileri yüzünden hayatı cehenneme dönen ve bunu da etrafına gayet iyi yansıtan Bob'ın (Bill Murray) 'sinir bozucu' öyküsünü anlatıyor. Pek çok doktoru çıldırtarak mesleği bırakmasına sebep olan Bob, delirttiği son psikolog tarafından uzman Dr. Leo'ya (Richard Dreyfuss) transfer edilir. Başına geleceklerden habersiz bir şekilde, tatilini ailesiyle birlikte şehir dışında geçirmeye hazırlanan Dr. Leo, okuması için ona kendi yazdığı bir psikoloji kitabını verir. Fakat kitapla birlikte Bob'ın tatil boyunca peşlerinden ayrılmayacağından habersizdir.

29 TEMMUZ CUMA

SINETÜRK 20:30

KOSMOS

Yönetmen : Reha Erdem

Senaryo : Reha Erdem

Oyuncular : Sermet Yeşil-Türkü Turan-Şenol Toz-Serkan Keskin

Filmin Türü : Dram-Psikolojik

Yapım Yılı : 2010

Filmin Süresi : 122 dakika

Konu: Kosmos mucizeler yaratan bir hırsızdır. Dağlardan taşlardan, ağlayarak ve sanki birilerinden kaçar gibi gelir bu zaman dışı sınır şehrine. Şehre girer girmez nehirde boğulan bir küçük çocuğu kurtarır ve mucize yaratan insan olarak hemen kabul görür şehirde. Kosmos sıradan birisi değildir. Kosmos'u hiç yemek yerken ya da uyurken görmeyiz. En büyük ihtiyacı çay, tek besini ise avuç avuç yediği kesme ya da toz şekerdir. Şaşırtıcı maharetlerinden birisi de yüksek yüksek ağaçlara büyük bir kolaylıkla tırmanıp, incecik dallarında bir kuş gibi oturabilmesidir. Kosmos herkesi irkilten bir isteğini açık sözlülükle belirtir: Aşk peşindedir. Kosmos'la dereden kurtardığı küçük çocuğun ablası Neptün arasında tuhaf bir yakınlaşma olur, ağaçlarda damlarda çığlık çığlığa kuş bağırışlarını taklit ederek sanki gölgeleriyle buluşur, oynaşırlar. Kosmos'un gelmesiyle şehirde o zamana kadar pek de görülmeyen küçük dükkan soygunları baş gösterir. Soygunlar ve mucizeler birbirini kovalarken, şehirliler Kosmos'un insanları iyileştirme gücünü keşfederler. Bütün dertliler, hastalar, şifa arayan çaresizler Kosmos'un peşine düşer. Zamanla talihsiz olaylar serisi herkesin ondan uzaklaşmasına sebep olur...

30 TEMMUZ CUMARTESİ ***TV DE İLK KEZ

SINEGOLD 21:00

THE TOURİST/ Turist

3 Altın Küre Adaylığı

Yönetmen: Florian Henckel von Donnersmarck

Oyuncular: Johnny Depp (Frank Taylor) , Angelina Jolie (Elise) , Paul Bettany

Tür : Gerilim / Dram

Yapım: 2010

Süre: 103 dk.

Konu: Hikaye, kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya'ya giden Amerikalı bir turist, Frank (Depp)'in etrafında şekilleniyor. Olağanüstü bir kadın olan Elise (Jolie)'nin yoluna çıkmasıyla işler değişir. Ancak Elise'nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik'in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder. Filmin Jérôme Salle'in 2005 tarihli Anthony Zimmer'ından yeniden çevrim olduğunu hatırlatalım.

31 TEMMUZ PAZAR

SINEGOLD 21:00

THE DUCHESS, / DÜŞES

Yönetmen: Saul Dibb

Oyuncular: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper, Hayley Atwell,

Tür: BİYOGRAFİK

Yapım: 2008

Süre: 110 DK

Konu: On sekizinci yüzyıl sonlarında geçen filmde, dönemin en güzel ve karizmatik kadınlarından olan Düşes Georgiana Cavendish (Keira Knightley) yaşadığı aşk, müsrifliği ve politikaya el atması sonucunda itibarını kaybeder. Devonshire Dükü ile evli olmasına rağmen Earl Grey ile yasak aşk yaşaması, en iyi arkadaşı Leydi Bess Foster, kocası ve kendisi arasında karmaşık bir ilişkiye dönüşür.

SINETÜRK 20:30

DESTERE

Yönetmen : Gürcan Yurt-Ahmet Uygun

Senaryo : Gürcan Yurt

Oyuncular : Peker Açıkalın-Erol Günaydın

Filmin Türü : Komedi

Yapım Yılı : 2008

Filmin Süresi : 96 dakika

Konu: 'H'leri söyleyemediği için adları 'H' ile başlayan (Hamza, Hamdi gibi) insanları işkenceden geçirerek öldüren Trakyalı bir seri katilin maceraları anlatılıyor. Seri katilin kendine kurban seçtiği Hayrettin ve Hayati adlı aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir. Bir gün kendilerini tanımadıkları bir köy evinin bodrumunda bulurlar ve katilin sesiyle banttan dinledikleri "Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır" oyununun tam ortasına düşerler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title