Haberler

Cumhurbaşkanı'nın Katıldığı Toplantıda Soru Gerginliği

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı KADEM tarafından düzenlenen Kadın ve Adalet Zirvesi'nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Aşyenur İslam konuşurken genç bir kadın elini kaldırarak "Size bir soru sormak istiyorum." dedi. Bakan İslam, genç kadına "Konuşmamı bitirince sizi dinleyeceğim" karşılığını verdi.

POLİSLER DIŞARI ÇIKARTTI

Kadın soru sormakta ısrar edince koruma polisleri tarafından dışarı çıkarıldı.

"ARKADAŞIMIZI NEZAKETLE DIŞARI ALALIM"

Fikriye Yılmaz adlı kadın yanındaki arkadaşıyla birlikte ağızları kapatılarak salon dışına alındı.

Bu sırada kürsüdeki Bakan İslam, "Arkadaşımızı nezaketle dışarı alalım. Sorusuna cevap verelim sonra " dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500

Yorumlar (73)

pir dost1:

işte akp zihniyetinin gerçek yüzü. . .

30
38
yanıtYanıtla
rauf:

capulcudur capulcu

54
8
yanıtYanıtla
M.K. AtatürkMobil-IOS:

Aydin insanlari susdurup disari atiyolar aydin bilmis bilim adamlarinida hapise sokiolar niye sokiolar insanlar halkimiz uyanmasin diye bu kafaya az süre sonra iran gibi oluruz

19
39
yanıtYanıtla
adaletmobilWeb@haberler.com:

Gerçekten de nezaketle dışarı almışsınız...... batsın ileri demokrasi anlayısınız. Kadin konferansında kadına şiddet uygulatan tek partisiniz

24
26
yanıtYanıtla
BEDRİ EL KURDOO:

DÜYGÜ SÖMÜRÜLÜK AÇISINDAN R. T ERDOĞAN ÜSTÜNE YOKTUR. ORDA KADIN EŞİTLİĞİNDEN HAK VE HUKUKUNDAN BAHSET AMA ASLA KADINI KONUŞTURMA. İŞTE AKP FELSEVESİ BUDUR. KAPİTALİST DÜZENİN ALASINI YAŞIYOR BU DEVLET.

20
24
yanıtYanıtla
abc:

Aman ha muhalefet etmeyin. . Eylem yapana hayır soru sorana hayır. . . Sonrada bu halk ne istiyor. . . Neden haklarını yasalar çercevesinde aramıyorlar. . Adalaet işlemiyor polis keyfi hareket ediyor bu insanlar nasıl sesini duyuracak? Koyunlar ağzı açık yandaş medya izliyor Ne yapsın insanlar soru sorma özgürlüğünü bile kısıtlayın ? sonrada kadına değer veriyoruz. . Yani o bir kadın ne yapabilirdi ki çok çok muhalif bir soru soracaktı . Ona bile tahammülünüz yokk . . Herkes hain herkes şer şebekesinden paralelci . . . Peki siz nesiniz Allah aşkına ?

16
26
yanıtYanıtla
MEHMET:

ADAP DİYE BİR ŞEY VARDIR ADAP BİLMEYEN EDEPSİZİ ANCAK DIŞARI ATARSIN HAK ETMİŞ KOMİNİST BOZUNTUSU.

22
18
yanıtYanıtla
MehmetmobilWeb@haberler.com:

İşte AKP nin kadın erkek eşitliği anlayışı .kadına önce baş örtü örttürüyorlar sonra bütün hakları otomatik olarak ellerinden alınıyor,buna uyanlarda cezasını ödediği gibi başka başı açık hür ,özgür olan kadınlarada bu adaletsizlik ve eşitsizlikten payını alıyor ,bu dışarı atılma olayında olduğu gibi.

16
23
yanıtYanıtla
herseye onlar karar veriyor:

akpliler halkin görüslerii dinlemeye alisikdegil kendi kendilerine hareket etmeye alisiklar milletin iradesinide dilerinden düsürmezler ben hic milletle bi meseleyi konusan bir akpliyi görmedim abire hokkobazlik yapiyorlar

24
14
yanıtYanıtla
sonra cevap verecekmis:

bence kadin cinayetlerinden bahsedecek diye konusturmadilar siz herseyi kafaniza göre konusup kapatacaksaniz niye bakan oldunuz

31
7
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title