Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fas Kralı'nı Ailesiyle Birlikte Kabul Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel bir ziyaret için İstanbul'da bulunan Fas Kralı 6. Muhammed Rabat ve ailesini Yıldız Sarayı içindeki Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.

EMİNE ERDOĞAN VE SÜMEYYE ERDOĞAN'DA KATILDI

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik etti. Fas Kralı 6. Muhammed görüşmeye eşi Kraliçe Selma, oğlu Veliaht Prens Hasan ve gelini Prenses Hatice Rabat'la geldi.

SICAK GÖRÜŞME

Erdoğan ve Rabat ailesinin görüşmesinin samimi bir havada geçtiği bildirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Fas Kralı 6. Muhammed Rabat'ın önümüzdeki yıl Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Türkiye Fas Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (18)

Derdo derdo:

iRecep neden bu kadar arap düskünü? Esi Emine Hanim arap kökenli oldugu icin mi acaba?

28
12
yanıtYanıtla
Megan:

Kralice cok zarif ve hos. Diger iki kadin ocu gibi. Erdogan ve karisi Ingilizce bilmez. Merak ettim nasil sohbet ettiler. Hep tercumanlami geziyorlar? Osmanlica ogreneklerine bir dunya dili ogrenseler daha iyi olmazmiydi?

22
18
yanıtYanıtla
abizer:

nasil yenilejeceksek resime bakin arap;ar moderinlesiyor bizimkilerse sarsafa burunmus bumu yeni turkiye

23
15
yanıtYanıtla
ZANGOÇ:

BU FAS KRALI MÜSLÜMAN DEĞİL Mİ?KARISININ BAŞI NEDEN AÇIK?

20
13
yanıtYanıtla
altin koltukmobilWeb@haberler.com:

O altın işlemeli koltukları görünce kızına altın koltuk yaptıran kaddafi geldi aklıma

21
11
yanıtYanıtla
Adınız Yazınbaba yorgun:

sarikli papazlar ve massonlar birligi

20
5
yanıtYanıtla
Cumhur:

Asgari ücretle çalışanların ülkedeki yüzde payı İspanya 1 Yunstn 2 Bulgrstan 3 Romanya 4 Fransa 9 Türkiye C

13
5
yanıtYanıtla
HAYRiYE TEYZE:

BAZI YORUMCULAR DARILMASINLAR AMA, , TÜRKIYE HARIC ISLAM ÜLKELERININ COGUNU YAHUDi YANLISI LIDER YÖNETMEKTEDiR, , TÜRKIYEYIDE 90 SENEDEN BERI HEP MASONLAR YÖNETTI, 12 SENEDEN BERI MÜSLÜMANLAR YÖNETIYOR, , ARADAKI FAR BUDUR, ,

8
5
yanıtYanıtla
bunlar cennete giremez,.:

BUNLARIN AHIRETTEKI DURUMU COOOOOOOK ZOR GECER, , HESABLARI COOOK UZUN SÜRER, BUNLARA SAKIN SAKIN KIMSE ÖZENMESIN, , BUNLARIN CENNETE GIRMELERI HIC KOLAY OLMAYACAK, .

8
3
yanıtYanıtla
DokturmobilWeb@haberler.com:

Rıza zarap arkada kaldı

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title