Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ege Ordu Komutanlığı, İzmir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ege Ordu Komutanlığı ziyareti- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyareti- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir Valiliği ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de-Erdoğan, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığını, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığını, İzmir Valiliğini ve İzmir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ege Ordu Komutanlığı ziyareti- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyareti- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir Valiliği ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de-Erdoğan, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığını, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığını, İzmir Valiliğini ve İzmir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.Toplu açılış törenine katılmak üzere kente gelen Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Başkomutanı sıfatıyla yaptığı Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı ziyaretinde, tören kıtasını selamladı, Ege Ordusu Komutanlığının bahçesine ağaç dikti. Erdoğan, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine ve İzmir Valiliğine geçti. Valilik önünde polis tören mangasını selamlayan Erdoğan'a çevredeki vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile vatandaşları Valilik merdivenlerinden selamladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Valilikte, çeşitli yarışmalarda dereceye giren, aralarında engellilerin de bulunduğu sporculara ödül verdi. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, milletvekilleri ve milletvekili adayları da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İzmir Valiliği Ege Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

0955Mobil-ANDROID:

İzmir kalen gidiyor dikkat İzmir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title