Haberler

Erdoğan: Bu Ülkede Yıllarca Bir Doğum Kontrolü İhaneti Yaptılar

Güncelleme:

Bisse gömleklerinin sahibi Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli'nin düğün törenine katılan Erdoğan "Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bisse gömleklerinin Sahibi Mustafa Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen'in törenine katıldı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. Neslin önemi, gücü ekonomide olduğu gibi manen de çok önemli. Ben sizlere inanıyorum" dedi.

"BU ÜLKEDE YILLARCA BİR DOĞUM KONTROLÜ İHANETİ YAPTILAR"

Nikah töreninin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftlere mutluluklar diledi. Erdoğan, "Evlilik uzun bir yolculuk. İyi günler var, kötü günler var. İyi günler paylaştıkça çoğalır ama kötü günler de sabrettikçe elbet mutluluğa dönüşür. Beypazarı'ndan bir amcamın bana tavsiyesi var, diyor ki; bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim..." dedi.

"NESLİN ÖNEMİ, GÜCÜ EKONOMİDE OLDUĞU GİBİ MANEN DE ÖNEMLİ"

"Biz milletimizi güçlü kılmak için, hem nüfus itibariyle daha çok genç nüfusa, dinamik nüfusa ihtiyacımız var. Hem de yetişmiş nüfusa ihtiyacımız var. Bunu ihmal etmeyeceğiz ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak istiyorsak bu milletin güçlü olması lazım. Ekonomide bir kaide vardır, 'genç, dinamik demek'. Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. Neslin önemi, gücü ekonomide olduğu gibi manen de çok önemli. Ben sizlere inanıyorum ve aile cüzdanımızı da kızımıza verelim."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evlilik cüzdanını geline vererek tekrar mutluluklar diledi.

Düğüne ayrıca, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve çok sayıda milletvekili, belediye başkanlarının yanı sıra, sanat ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Kefeli Onur Kefeli Bisse Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (93)

SABIR TAŞI:

Az çocuğu savunanlar, size iki çocuk ta fazla!. . Siz çocuk yapmayı zaten hiç düşünmezsiniz de!. . Yaşlandığınızda yanınızda bir dal parçası arayacaksınız ancak onu da bulamayacaksınız!. . Çocuksuz bir hayat!. . Vur patlasın, çal oynasın!. . Hayat, öyle değil artık öğrenin bunu!. .

3
61
yanıtYanıtla
R:

Biz saraylarda yaşamıyoruz. . Gemicikler düzemiyoruz. . .

47
1
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ:

GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KONUŞUYORSUN. KOYUNLARDA İNANIYOR. SEN İNSANLARIN MAAŞINI YÜKSEL Kİ ONLARDA İSTEDİĞİ ÇOCUK YAPSINLAR. SENİN PARAN VAR. SENİN TUZUN KURU. . . EN ZENGİN CUMHURBAŞKANISIN. . . .

27
21
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ÇILDIRMAK ÜZEREYİM. BİRİ LÜTFEN ÇIKIP BU ADAMA DÖRT ÇOCUĞUN NASIL BÜYÜTÜLECEĞİNİ. HANGİ PARA İLE OKUTULACAĞINI SORSUN. HABERCİLER LÜTFEN BU APTALCA HABERLERİ YAYINLAMAYIN LÜTFEN.

27
10
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

ÜLKEYE KİMİN İHANET ETTİĞİNİ AKIL SAHİPLERİ ÇOK İYİ BİLİYOR BİR GÜN GELECEK VATANA İHANETTEN BÖLÜCÜLÜKTEN HALKI DİN DİL VE IRK GÖZETEREK KİN VE DÜŞMANLIĞA TEŞVİK EDEREK AYRIŞTIRMAKTAN YARGILANACAKSIN

16
21
yanıtYanıtla
BİTP GİDİN ARTIK:

SENDEN BIKTIK RTE. . ÖLÜMÜN TÜRK MİLLETİNİN KURTULUŞU OLACAK. . OZAMAN GÖRECEK MİLLET SENİN NASIL KİŞLİK OLDUĞUNUHER GÜN POLLEMİK YARAT BAŞKA İŞE YARAMAZSIN ZATEN. . NİKAH NİKAH GEZ ÇOK YAKIŞIYOR SANA. . KEŞKE NİKAH MEMURU OLSAYDIN

24
13
yanıtYanıtla
Uzuvlar Konusuyor:

Katolik Papazi gibi Konusuyor, RTE. Prezarvatifi, de yasaklayacak!

31
3
yanıtYanıtla
Türk oğlu TürkMobil-ANDROID:

dünyanın çocuğuna nasıl bakacağız?!..bizdemi hırsızlık yapalım?!...

27
6
yanıtYanıtla
adanalı:

adam doğru sölüyor beyler. ben türk olarak etrafıma bakıyorum, en fazla 2 cocuk. . bu ne yaw!!20 yıl sonra nolur, 50 yılda dengeler nasıl alt üst olur gercekçi düşünelim.

8
23
yanıtYanıtla
yazık:

tabi canım yap 10 tane at sokağa dimi RTE?

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title