Haberler

Cuma Namazı Çıkışı Limonatayla Serinlediler

Cuma namazı çıkışı limonatayla serinlediler Yüreğir Belediyesi, Sabancı Merkez Camisi'nde cuma namazından çıkan vatandaşlara limonata ve vişne suyu ikram ettiADANA - Adana'da, Yüreğir Belediyesi, cuma namazı çıkışı vatandaşlara limonata ve vişne suyu ikram etti.

Cuma namazı çıkışı limonatayla serinlediler

Yüreğir Belediyesi, Sabancı Merkez Camisi'nde cuma namazından çıkan vatandaşlara limonata ve vişne suyu ikram etti

ADANA - Adana'da, Yüreğir Belediyesi, cuma namazı çıkışı vatandaşlara limonata ve vişne suyu ikram etti.

Afrika sıcaklarının gelmesiyle birlikte kentte belediyeler de vatandaşlara serinletici çeşitli hizmetler vermeye başladı.

Yüreğir Belediyesi, Ortadoğu'nun en büyük camisi olma özelliği taşıyan Sabancı Merkez Cami bahçesine 2 adet ikram çeşmesi ünitesi getirerek vatandaşlara limonata ve vişne suyu dağıttı.

Cuma namazının ardından kavurucu sıcakta bir nebze de olsun serinleyen vatandaşlar, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür edip, dua okudu.

Namaz çıkışı açıklamalarda bulunan Başkan Çelikcan, ikram çeşmesi hizmetini bu yıl geleneksel hale getirdiklerini vurgulayarak, "Artık sadece camilerimizde değil, Yüreğir'in çeşitli bölgelerinde de bunu dağıtmaya devam edeceğiz. Hem sıcakların bir nebze olsun etkisini azaltmak hem de vatandaşlarımızla neşeli bir ortamda bir araya gelmek bizleri de mutlu ediyor. Adana malum, hem sıcak bu yıl çok daha sıcak. Bir nebze olsun vatandaşlarımız bununla serinliyorsa biz de mutlu oluyoruz tabii ki" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mahmut Çelikcan Yüreğir Afrika Genel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title