Haberler

Cübbeli Ahmet, Kendisini Eleştiren Felsefeciye Yanıt Verdi

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca, kendisini eleştiren Caner Taslaman'a "Bak Caner Taslaman, bize hocalık taslama. Felsefenin çoğu ahmaklıktır" sözleriyle yanıt verdi.

Cübbeli Ahmet Hoca bir sohbeti sırasında uzay çalışmalarıyla dalga geçmiş, uzaydaki çalışmalara "Manyak manyak işler" yorumunda bulunmuştu.

Habertürk'te kendisini eleştiren Caner Taslaman'a yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, "Sen bana Cübbeli diyorsun ama ben sana Caner Bey diyorum, felsefecisin. Bir de Kuran'dan anlıyorum diye hocalık taslıyorsun, felsefeyle Kuran bir araya gelmez. Bak Caner Taslaman, bize hocalık taslama. Felsefeyi bize savunma... Felsefenin çoğu ahmaklıktır" dedi.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamaları;

Benim geçen senelerdeki bir sohbetimi almışlar. Reytingi azalanlar beni haber yapıyor tabii ki. Zaten başka bir progdamda diyor ki, 'O programı yapan kadın en büyük reytingi yaptı. Ben de kadın diye katılmıyorum... Ya kadın diye niye katılmayayım? Telefonla katılacaktım ama halsiz idim, hasta idim. Sabah 5'te yola çıkacağım Efendi Hazretleriyle... Yoksa katılırdım.

"FELSEFENİN ÇOĞU AHMAKLIKTIR"

Yok din tüccarıymış, Biruni miruni bir şeyler saydı. Bunlar benden utanırmış, eskidende varmış böyle şeyler gericiler, yobazlar falan. Allah, Allah! Adam o sohbetin başını dinlememiş, mevzuyu bilmiyor. Bir şeyden haberi yok. Ben onun diğer sohbetlerini de dinledim diyor. Adı da neydi, Caner Taslaman. Bak Caner Bey! Sen bana Cübbeli diyorsun ama ben sana Caner Bey diyorum, felsefecisin. Bir de Kuran'dan anlıyorum diye hocalık taslıyorsun, felsefeyle Kuran bir araya gelmez. Bak Caner Taslaman, bize hocalık taslama. Felsefeyi bize savunma... Felsefenin çoğu ahmaklıktır."

TASLAMAN NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Habertürk'te yayımlanan 'Öteki Gündem' programına konuk olan Taslaman, "Bu tip bilimsel buluşlara karşıt olan, sanki İslam'ın bunlarla bir problemi varmış gibi gösteren anlayış. Uydurma hadis ve rivayetleri İslam'ın ta kendisiymiş gibi gösterilmesine karşıyım" demişti.

Programın sunucusu Pelin Çift'in Cübbeli Ahmet'i savunan sözleri ise programa damga vurmuştu. Cübbeli'ye programa katılması çağrısı yapan Çift'in sözleri üzerine Taslaman "Siz kurtatmaya çalışmaya devam edin" dedi. Çift bunun üzerin "Ben kurtarmaya çalışmıyorum, dengeli habercilik anlayışı ile burada olmayan biri olduğu için yanıt vermeye çalışıyorum. Yoksa ne benim kurtarmama ihtiyacı var... Ne de... Kendisi zaten etkili bir figür" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Caner Bey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (121)

EgoMobil-IOS:

Felsefe aydinlatir,gelistirir.Din tüccarlarinin felsefe'ye düsman olmasi bundandir.

54
42
yanıtYanıtla
O R H U N:

AMERİKALILAR UZAY ARAŞTIRMALARI İÇİN MİLYARLARCA DOLAR HARCIYORLAR. . Cübbeli Ahmet Efendiye versinler bir milyon dolar hepsini döküversin ortaya . . . ))))))))))))

57
12
yanıtYanıtla
GÜNEŞ:

Şu cübeeliyi nasıl konuşturuyorlar onu anlamıyorum bu ada iki yıl önce fuhuştan içeri girdi şimdi ise ben müslümanım deyip millete ahlak dersi veriyor bu cübbelinin yaptığı müslümanlıkmıdır?

9
60
yanıtYanıtla
ULKUCU_66:

hocam boş ver bu tenekeleri ünlü olabilmek için tenek tenek konuşuyorlar işte. seviyoruz seni Allah(c. c) rızası için

58
11
yanıtYanıtla
Mandıra Filozofu:

Milletimize oyalanacak şeyler lazım, keşke Cübbeli Ahmet efendi gibi 10 tane daha Ulema olsaydı da milleti oyalasaydı, Devleti idare edenler de işini gücünü rahatlıla yaparlardı. Toplum mühendisliği falan uğraşmaya gerek yok, dizilere gerek yok, reklamlarda insanları nasıl etkileriz yok, Devlet, siyaset, sanat, ilim yok. Şöyle derinden bi ALLLAAAAHHH dedimi cemaat ayağa şevk ile kalkardı, başka birşey düşünmezdik hem ahiretimiz kurtulurdu. Yalan Dünya kardeşim yalan.

57
4
yanıtYanıtla
kozan:

Bilimi kücümseyen, insanlari yildiza arac gönderdi diye alay eden, islam dini düsmani sahtekar gerici hoca.

34
26
yanıtYanıtla
Mustafa HatipoğullarıMobil-IOS:

Hocam siz o değerli sohbet ve vaazlarına devam et.Sizi tüm Türkiye seviyo,bırak bir kaç kendini bilmezde sevmesin.Bizler ilminden,onlarda şöhretinden faydalansınlar.

39
18
yanıtYanıtla
Yiğit TÜRKMobil-ANDROID:

Bu cübbeliyide alın mağarada yaşayın,YÜCE dinimiz bu tür yobazların elinden alınmalı,MÜSLÜMAN lığın yüz karası sakallı şeytanlar

9
47
yanıtYanıtla
IZAK BN ZWİ Mobil-ANDROID:

Ulan şu Cüppeli denen adam tam bir bilim düşmanı. Uzay çalışmaları manyak manyak işler Felsefe ahmakça işler yok daha neler ama senin bir suçun yok senin peşinden gelen sürü gitgide büyüyor sağa sağa bitmez

9
44
yanıtYanıtla
mavi:

ha cübbeli ha işid . . . ne fark var ki

16
33
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title