Haberler

Coca-Cola'yı Protesto Eden Vali Fanta İçti

Güncelleme:

Sosyal medyada Coca-Cola için boykot çağrısında bulunan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın iftarda Fanta içmesi sosyal medyada olay oldu.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, yazar Engin Ardıç’ın "1,5 milyar Müslümanın elinde coca-cola bardağı ile ebabil kuşlarını beklemesi soytarılıktır" tweet’ini hesabında yeniden paylaştıktan sonra katıldığı etkinlikte Coca-Cola’yı protesto etti ve ' Fanta' içti. Fanta da Coca-Cola şirketinin bir ürünü...

TERCİHİNİ FANTADAN YANA KULLANDI

Tekirdagtaraf.com internet sitesinin haberine göre, Vali Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu iftarda Tekirdağ’da bulunan Koruyucu Aileler ile bir araya geldi. Burada akşam yemeğinde Fanta’yı tercih eden vali, gazeteye göre geçen hafta da ‘İlim Yayma’ iftarında Coca Cola içti.

COCA-COLA TWEETİ ATMIŞTI

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç’ın paylaştığı bir tweeti kendi hesabında paylaşmıştı. Valinin paylaştığı tweette, “1.5 milyar Müslümanın elinde coca-cola bardağı ile ebabil kuşlarını beklemesi soytarılıktır” yazıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Engin Ardıç Coca Cola Tekirdağ Fanta Güncel Haberler

500

Yorumlar (128)

arif ozer:

senı valı yapanın da senın de

33
4
yanıtYanıtla
murat:

eeee bilgisiz cahil kadrolaşmanın sonucu

29
3
yanıtYanıtla
veli:

cehalet işte

29
2
yanıtYanıtla
polat:

akp işte cahil insanlar

20
11
yanıtYanıtla
ÖZDİYARBAKIRLI21:

RTE ŞİRİNLİK YAPACAKSIN DİYE DÜŞTÜĞÜN DURUMA BAK. SEN AKP İL BAŞKANI DEĞİL BİR VALİSİN .......... YAZIK.

25
3
yanıtYanıtla
efesensin33@hotmail.com:

sen kesin malsın.internet bebesi

yanıt0
yanıt0
musti:

Hani nerede içtiği görüntüler. Haber diye yapıyorsunuz ayıp değilmi? Bir davete gitmiş ve o davette masanın üzerine konmuş olamaz mı bu fotoğrafla içtiğini nasıl kanıtlayabilirsiniz ki.

10
17
yanıtYanıtla
idealistwolfidealistwolf@mynet.com:

SİZ HARBİ YALAKASINIZ YA SIKINTI VAR KAFADA ÇOK MAKARNADAN HERALDE İÇSE İSTİFRA EDER DERSİZİNİZ SİZ BEKLENİR...

yanıt0
yanıt0
sahte okeysahteokey@hotmail.com:

cocacolayı masaya koydurmuyorsa onuda koydurmaz bu şu demek oluyor vali bey evde hazırlanırken toplantıya katılmak için düşünmüş şööyle nasıl bir şey hazırlasaktamı saklasak diye o gelmiş aklına neden aklı okadar çalışmış fazlasını beklemek ahmaklık olur.

yanıt0
yanıt0
ORGANİK:

BAKIN DÜNYADA İSRAİLİ BOYKOT EDECEK EN SON ÜLKE TÜRKİYEDİR,DOMATESİN TOHUMU BİLE ORADAN GELİYOR GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN......

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title