Haberler

Görevden Alınan Cizre Emniyet Müdürü, Yeniden Aynı Göreve Atandı

Güncelleme:

Cizre'de PKK ile Hüda-Par'lılar arasındaki çatışmalarının ardından, görevinden alınan İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başurgan, vekaleten yeniden eski görevine getirildi.

Şırnak'ın Cizre İlçesinde PKK ile Hüda-Par'lılar arasındaki çatışmalarının ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Ozan Başurgan, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Demir'in Hrant Dink soruşturması kapsamında tutuklanması üzerine, vekaleten yeniden eski görevine getirildi.

4 KİŞİ ÖLÜNCE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Cizre'de 27 Aralık Cumartesi gecesi PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyeleri ile Hüda-Parlılar arasında çıkan silahlı çatışmada toplam 4 kişi ölmüş ve 4 kişi de yaralanmıştı. Olayların ardından İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başurgan, 31 Aralık günü görevinden alınıp, İl Emniyet Müdürlüğü emrine alınmıştı.

YERİNE ERCAN DEMİR ATANMIŞTI

Başurgan'ın görevden alınmasının ardından ise Cizre'ye İlçe Emniyet Müdürü olarak Ercan Demir atandı. Demir'in Hrant Dink, cinayetinin soruşturması kapsamında dün tutuklandı.

ESKİ GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Demir'in tutuklanmasının ardından ise Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne vekaleten yeniden Ozan Başurgan atandı. Şırnak'ta bulunan Başurgan'ın ilçeye gelerek görevine başladığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ozan Başurgan Ercan Demir Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Ütülen yandaş:

Komedi resmen komedi. Milletin ekmeğiyle düzeniyle ailesiyle oynayarak algı yapan zavallı güruh ne zaman bırakacak bu ayak oyunlarını. Bence artık teslim olsunlar ülke rahat nefes alsın. Kim çaldıysa çıksın hesap versin, bu ülkenin geleceğiyle oynamasınlar artık.

31
6
yanıtYanıtla
Silopideki BozkurtMobil-IOS:

akpkk

25
11
yanıtYanıtla
ekremmobilWeb@haberler.com:

İnsanları oyuncak ettiler

23
2
yanıtYanıtla
Sn ALA...Mobil-IOS:

Bu ne şaşkınlık,acizlik;artık bir karar verin!!!

21
0
yanıtYanıtla
İHTİYARLAR HEYETİ:

GÖREVDEN ALMA EMRİNİ BİZ VERDİK

16
3
yanıtYanıtla
sinanmobilWeb@haberler.com:

Ya işte bir algı yaratmaya çalışıyırlar yapamıyorlar bir yerden patlıyor böyle .eski emniyet müdürü bğyük ihtimalle pırlanta gibidir ama pkkya şirin görünmek için görevden almışlardır

17
0
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Adammı yok kardeşim aldığın adamı tekrar aynı yere getiriyorsun böylemi devlet yönetilir

12
4
yanıtYanıtla
bu nemobilWeb@haberler.com:

Gonderecek müdür mü bulamadiniz yoksa

14
2
yanıtYanıtla
liberal:

allah allah bu nasıl iş acaba. . ?

15
0
yanıtYanıtla
BİR BİLEN:

ülkenin 1 numarası her şeyi ile sorumlu olan cumhurbaşkanı bunu söylüyorsa tabiki inanırım yapıyorlardır, o zaman ergenekon, balyoz, vs tüm operasyonlar yok hükmünde olduğu açıktır. ancak yaklaşık 4, 5 yıldır önemli bir olayın olmamasıda ayrı bir düşünce uzun cumhurbaşkanım bu konularıda bir eşelese çok iyi olur

1
13
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title