Haberler

Çılgın Boksör Ringin Dışına Zıpladı, Rakibine Meydan Okudu

Güncelleme:

Rus rakibi Dennis Siver'ı nakavt eden İrlandalı dövüşçü Conor Mcgregor, kafesin dışına zırplayıp Brezilyalı sporcuya meydan okudu ama istediğini elde edemedi.

Dennis Siver ile Conor Mcgregor arasındaki UFC kafes dövüşü ilginç anlara sahne oldu.

RUS RAKİBİNİ NAKAVT ETTİ

İrlandalı Conor Mcgregor, Rus rakibi Dennis Siver'la karşı karşıya geldi. Sıkı bir maça sahne olan dövüşte İrlandalı Conor Mcgregor, Rus rakibini sert darbeleriyle nakavt etmeyi başardı.

HIZINI ALAMADI VE KAFESİN DIŞINA ZIPLADI

Rus rakibini öldürüsiye darbelerle yere süren 26 yaşındaki dövüşçü, bir anda kafesin dışına zıplayıp seyircilerin arasına daldı ve soluğu Brezilyalı Jose Aldo'nun yanında aldı. Ailesiyle birlikte maçı izleyen Jose Aldo, İrlandalı Conor Mcgregor'un kendisine meydan okumasını gülümseyerek kibar bir dille geri çevirdi.

NE YAPTIYSA İKNA EDEMEDİ

Brezilyalı dövüşçüye ailesinin yanında meydan okuyan ve ringe davet eden İrlandalı sporcu, ne yaptıysa Aldo'yu ikna edemedi ve devamında çok sinirlendi. Araya giren korumalar ise İrlandalı sporcuyu zor zaptetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aldo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

volki:

tutmayın küçük enişteyiii :))

6
0
yanıtYanıtla
Osman karyüzMobil-IOS:

İrlandalılar biraz dağdan inmiş ayı olurlar kendileri amerikada yaşayanlar amerikalıların en nefret ettikleri serseri ruhlu zontalar hele bi de içince tam pislik olurlar

5
0
yanıtYanıtla
Ramo. ÖzelMobil-IOS:

Dagitirseni

3
0
yanıtYanıtla
Deve:

Jose, seni parçalar lan.

3
0
yanıtYanıtla
Yahu ne sandınızmobilWeb@haberler.com:

Dikkat ettiniz mi Müslümanlara yakıştırılmaya çalışılan vahşi kavramı oysaki müslüman olmayanların hak ettiği kavramdır. Vahşete box demişler spor kavramı içine koymuşlar. Box ve bir çok vahşeti müslümanlar çıkarmadı. Vay efendim müslümanlar tacizciymiş Yav pornoyu ve sex filimlerini açık saçık fotoları transparanı müslümanlar icat etmedi. Yine müslüman olmayanların icat ettiği ve sanat adı altında halka masum gösterip meşrulaştırdıkları ahlaksızlıklardır. Sonra müslümanlar şöyle böyle diye söylenip kendi yaptıkları pislikleri örterler. Siz müslümanlara kurban olun hemi

2
0
yanıtYanıtla
mma:

mcgregor o siklette seni dövecek 10 dan fazla dövüşcü var sen aldo ya kafa tutuyon aldo seni gibi 3 kişiyi aynı gecede indirir. . .

0
0
yanıtYanıtla
Fedakar Mobil-IOS:

Aldo bu adami antrenmansiz yutar salak fasulye sandi kendisini

0
0
yanıtYanıtla
01ADSMobil-ANDROID:

bırakın gelsin tutmayin

0
0
yanıtYanıtla
mma:

aldo bu adama 3. raundu göstermez perişan eder.

0
0
yanıtYanıtla
Dostlar:

artik lütfen böksör demeyin. Herkese rezil olüyoruz, onlara böksör dersek. Karisik dövüs santacisi deyin veya mmaci veya dövüs sporcu veya ne bilim, ama böksör cok yanlisdir!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title