Haberler

CHP Pm Toplandı

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Sabah saatlerinde toplanan Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) ardından PM de genel merkezde toplandı. Basına kapalı olarak toplanan PM'de kalan 20 il ve bazı ilçelerin belediye başkan adaylarının netleşmesi bekleniyor.

MYK'da, PM'nin onayına sunulacak il ve ilçe belediye başkan adayları değerlendirildi. Edinilen bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için, mevcut Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ın ismi PM'nin onayına sunulacak. Arıkan'ın yerine ise Çukurova Belediye Başkanlığı için Soner Çetin'in ismine karar verildi.

MYK'da Denizli Belediye Başkan Adaylığı için Kazım Arslan, Uşak Belediye Başkan Adaylığı için Bülent Yazgan, Kırşehir Belediye Başkan Adaylığı için de Deniz Akpınar isminin kararlaştırıldığı öğrenildi.

Öte yandan, İstanbul başta olmak üzere belediye başkanlıkları CHP'de olan ilçelerin ise bugünkü PM'nin gündeminde olmadığı kaydedildi. MYK'da İstanbul Fatih Belediye Başkan Adaylığı için, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan'ın ismi üzerinde uzlaşıldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Yıldıray Arıkan İstanbul Çukurova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

şerif özçelikserif.ozcelik@hotmail.com:

Adana Yüreğir Belediyesi için en iyisi Orhan Bayram 'dır.Ekibi kuvvetlidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title