Haberler

CHP'li Çıray: Ankara'da İptal Edilen Oyların Dağılımı Nedir?

Chp İzmir Milletvekili, Parti Meclisi ve Sağlık Komisyonu üyesi Aytun Çıray, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya, "Ankara'da iptal edilen oyların partilere göre dağılımı nedir?" diye sordu.

Aytun Çıray, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği soru önergesinde Ankara'da iptal edilen oyların partilere göre dağılımını ve en çok hangi partinin oyunun iptal edildiğini sordu. "Ankara'da yapılan son yerel seçimlerde en çok geçersiz oy 27 bin 266 ile Keçiören'de, sonra sırasıyla 15 bin 75 oyun Çankaya'da ve 14 bin 635 oyun Mamak'ta, 13 bin 426 oyun Sincan'da, 12 bin 96 oyun Yenimahalle'de, 10 bin 126 oyun Etimesgut'ta, 9 bin 646 geçersiz oyun ise Altındağ'da kullanıldığını biliyoruz" diyen Çıray, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya, "İptal edilen geçersiz oyların partilere göre dağılımı nedir? En çok hangi partinin oyu iptal edilmiştir" sorularını yöneltti. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Aytun Çıray Efkan Ala Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title