Haberler

CHP'li Batum, Başbakan ve Cumhurbaşkanına Yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için, "İstiklal Savaşı değil, Bilal'i kurtarma savaşı veriyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için, "İstiklal Savaşı değil, Bilal'i kurtarma savaşı veriyor" dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, partisinin Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan'a seçim çalışmalarında destek vermek için Uşak'a geldi. CHP Uşak İl Binası'nda Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan ve CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan ile birlikte basın toplantısı düzenleyen milletvekili Batum, tapelerden örnekler vererek Başbakan Erdoğan ve Ak Parti Hükümeti'ne, İnternet Yasası konusuyla da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yüklendi. "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstiklal Savaşı değil, Bilal'i kurtarma savaşı veriyor" diyen Batum, şunları söyledi: "Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk 'Ben gidiyorum gelen var mı?' deyip Türk halkını arkasına alarak zaferler kazandı. Bugün de aynısını bizim yapmamız gerekiyor. Bu savaş hepimizin savaşıdır. Bu ülkenin namuslu onurlu, haysiyetli ve kahramanlarına görev düşüyor. Biz el ele vererek Uşak'ta Bülent Yazgan'ı belediye başkanı seçeceğiz. Yerel seçimlerde iktidar olduktan sonra genel seçimlerde de iktidar olacağız. Ülkemiz tarım, gübre ve ilaç şirketlerinin iki dudağı arasında kalmayacak. Türkiye'de taşeron olarak köle düzeyinde çalışan bir tek kişi bırakmayacağız."

Ak Parti Hükümeti'nin yeni uygulamaya geçirdiği yasalarla sürekli nokta atışı yaptığını öne süren Batum, "Şimdi İnternet Yasası çıkardılar. Cumhurbaşkanı, 'inceleyeyim' dedi. Söz verdiler, ama bugün ne oldu, Twitter kapandı. Cumhurbaşkanı, hani sen anlaşmıştın bunlarla. Kapatma yoluna gitmeyeceklerdi. Hani senin Cumhurbaşkanlığın? Hani senin orada doğru sözün" dedi.

ABD'nin Başbakan Erdoğan'a sürekli sopa gösterdiğini öne süren Batum, "Amerika Tayyip'e, 'Seni biz getirdik, yedirdik, içirdik, giydirdik. Bilal'e gemileri biz aldık ve ilk parayı biz verdik' diyor. Karşılığında da Tayyip Erdoğan'dan tarımı bitirmesini ve insanları köle durumuna getirmesini istiyor. 'Irak'a, Suriye'ye gir' diyor. Bunlarda hiç vatan sevgisi yok. Sadece para sevgisi var. Bu rezilliği gördünüz. Demirel'in yeğeni Yahya Demirel'i hatırlayanınız vardır. Hayali ihracattan bu ülkede yaşayamadı ve kaçmak zorunda kaldı. Çünkü bu ülkede memuru, işçisi, sendikası, basını, gazetesi, yarından güvencesi olan insanlar vardı. Bugün o güvencelerin hepsini kaldırdılar" diye konuştu. Mulletvekili Batum, açıklamasının ardından Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan ve partililerle Dikilitaş Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Bedii Süheyl Batum Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title